Sex Pistols

Vše o kapelách a hudebnících ...
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Joey píše:
*Twisted.Brother* píše:Pokud vim tak jeden znich se pry stal emo ..
A co stím??
nic ja jen ze je to takova zajimavost k tematu .. pry ma i dost "emarske klipy" :))
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

a nevíš kdo?
mylíš matlocka?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Pistole z důchoďáku se vrací k punku

Některé kapely jsou zkrátka nepoučitelné. Jejich čas už dávno pominul, ale jim to zřejmě nikdo neřekl a tak se pořád vrací na scénu v domnění, že způsobí stejný poprask jako kdysi.
23. prosince 2007
Řeč je o někdejší punkové legendě jménem Sex Pistols. Své místo v hudební historii zběsilé čtveřici nikdo neupírá, první a vlastně jediné regulérní album Never Mind The Bollocks patří dodnes k nejdůležitějším albům všech dob, ale je nad slunce jasné, že kariéra téhle party měla skončit smrtí baskytaristy Sida Viciouse.

Pistole to ale jen tak snadno zabalit nechtěly. V roce 1996 kapela podnikla turné Filthy Lucre World Tour s poměrně rozpačitým ohlasem. Podezřelé bylo už angažování baskytaristy Glenna Matlocka, který byl před lety z Pistolí coby změkčilec vyhoštěn pro zálibu v Beatles.

Frontman Johnny Rotten to komentoval ve smyslu, že Matlocka pořád stejně nesnášejí, ale koho měli vzít, když je Vicious po smrti.

Umírněná verze
Vypadalo to na jednorázový comeback, jehož hlavním cílem bylo přisypat nějakou tu zlatku na bankovní konta, ale Sex Pistols se před časem znovu ukázali na pódiích. V Británii odehráli několik vystoupení, na němž poměrně razantně ustoupili od někdejší buřičské image.

Velmi moudře usoudili, že rebelii a naštvanost už by jim dneska nikdo nezbaštil a rozehráli na pódiu rock’n’rollový cirkus v čele s obecním idiotem Johnnym Rottenem, z něhož se vyklubal poměrně obstojný bavič.

A jak prohlásil kytarista Steve Jones, nezůstane jen u toho, Sex Pistols dostali chuť na další koncertní turné. Zatím ale není zcela jasno, kolik bude čítat koncertů a do kterých končin pánové zavítají. Každopádně pokud se neukáží v České republice, mají fanoušci možnost zahojit se na chystaném DVD se záznamem dvou londýnských koncertů. To vše v péči režiséra Juliena Templa, který s kapelou točil dokumentární film The Filth and The Fury.

Skoro mi to připadá že někdo neví kdy přestat,ale je to jejich věc.Já je neposlouchám jen mě ten článek zaujal :idea:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

turbo_MaCk píše:
a nevíš kdo?
mylíš matlocka?
to presne nevim ..
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

kapel, ktery nevi, kdy prestat je vic. co se me na Rottenovi libi je to, ze v tom roce 1996 pry v Praze rekl na drzo, ze uz proste nemaji prachy :-) zadna chut si znovu zahrat spolu. hodne lidi to rict nedokaze, i kdyz to tak je.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

No a ? Budte radi ze neprestavaji... Nebo radsi chcete Tokio Hotel FTW?
afektband

Příspěvek od afektband »

*Twisted.Brother* píše:No a ? Budte radi ze neprestavaji... Nebo radsi chcete Tokio Hotel FTW?
Mě osobně jsou pistole ukradený, ať se klidně vrátí, jenom ať je nikde nehrajou, ta muzika mě vůbec nebaví, je to nuda, primitivnost...Pouze můj vlastní osobní názor :wink:
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
humus

Příspěvek od humus »

framikoin píše:kapel, ktery nevi, kdy prestat je vic. co se me na Rottenovi libi je to, ze v tom roce 1996 pry v Praze rekl na drzo, ze uz proste nemaji prachy :-) zadna chut si znovu zahrat spolu. hodne lidi to rict nedokaze, i kdyz to tak je.
ano, to prohlásili při každym svym návratu - že to dělaj pro prachy.
to se mi ale na nich líbí. vyjebali a vyjebávaj se všim a se všema :)
Epiphone LP Std, Gibson pickups (neznámej typ)
Marshall Valvestate 8080
http://bandzone.cz/svindl
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

afektband píše:
*Twisted.Brother* píše:No a ? Budte radi ze neprestavaji... Nebo radsi chcete Tokio Hotel FTW?
Mě osobně jsou pistole ukradený, ať se klidně vrátí, jenom ať je nikde nehrajou, ta muzika mě vůbec nebaví, je to nuda, primitivnost...Pouze můj vlastní osobní názor :wink:
docela nechapu, ze se ti libi treba Horkyzi (viz. tvuj profil na bandzone) a Pistole povazujes za primitivni. ono to od sebe nema moc daleko, ale jinak ti nazor neberu.
afektband

Příspěvek od afektband »

framikoin píše:
afektband píše:
docela nechapu, ze se ti libi treba Horkyzi (viz. tvuj profil na bandzone) a Pistole povazujes za primitivni. ono to od sebe nema moc daleko, ale jinak ti nazor neberu.
Tak horkýžům rozumím o čem zpívají, navíc mají kvalitní zvuk a ta muzika není na jedno brdo.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

afektband píše:
framikoin píše:
afektband píše: Mě osobně jsou pistole ukradený, ať se klidně vrátí, jenom ať je nikde nehrajou, ta muzika mě vůbec nebaví, je to nuda, primitivnost...Pouze můj vlastní osobní názor :wink:
Tak horkýžům rozumím o čem zpívají, navíc mají kvalitní zvuk a ta muzika není na jedno brdo.
A navíc R'N'B soul .. tomu se nedá nesmát :D
humus

Příspěvek od humus »

afektband píše:
framikoin píše:
afektband píše: Mě osobně jsou pistole ukradený, ať se klidně vrátí, jenom ať je nikde nehrajou, ta muzika mě vůbec nebaví, je to nuda, primitivnost...Pouze můj vlastní osobní názor :wink:
neřek bych ze never mind the bollocks nemá kvalitní zvuk ;)
Epiphone LP Std, Gibson pickups (neznámej typ)
Marshall Valvestate 8080
http://bandzone.cz/svindl
afektband

Příspěvek od afektband »

Každopádně většina jejich tvorby má zvuk pěkně na pytel. Jo a uprav si citace, než to udělá nějakej moder.

turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

humus píše:ano, to prohlásili při každym svym návratu - že to dělaj pro prachy.
to se mi ale na nich líbí. vyjebali a vyjebávaj se všim a se všema :)
přesně!!!

Horkýže sou taková tuctová zábavová muzika. Byl sem i na koncertě s a sou prostě tak umělí jak to de.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Humus + Twisted Brother - obou sem vám ubral jednu z citací v příspěvku měli jste tam 4, podle kodexu sou povoleny 3 snažte se dodržovat kodex uživatelů :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

afektband píše:Každopádně většina jejich tvorby má zvuk pěkně na pytel. Jo a uprav si citace, než to udělá nějakej moder.
asi se ti nelíbí přirozený nedigitalizovaný záznam.... No co s lidma odkojenýma na 101010001. Zlaté časy vinilu
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

uaaa... ja se nechtel navazet do Horykzu :D ja je mam rad :-) Pistole jsou ale neco... jak bych to rekl... jedinecneho? neumi nic moc, ale je na tom neco, co me k nim pritahne. mozna uz me tak nebavi jako driv, ale furt dobry :-)
afektband

Příspěvek od afektband »

turbo_MaCk píše:
afektband píše:Každopádně většina jejich tvorby má zvuk pěkně na pytel. Jo a uprav si citace, než to udělá nějakej moder.
asi se ti nelíbí přirozený nedigitalizovaný záznam.... No co s lidma odkojenýma na 101010001. Zlaté časy vinilu
Nelíbí se mi jakýkoliv nekvalitní zvuk. Ať digi, nebo nedigi...mám rád, když slyšim všechno pořádně, jasně, srozumitelně.

*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Red Bull píše:Humus + Twisted Brother - obou sem vám ubral jednu z citací v příspěvku měli jste tam 4, podle kodexu sou povoleny 3 snažte se dodržovat kodex uživatelů :wink:
cO?
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“