Zdravím, 2 roky hraji s kapelou na pozici zpěv/kytara a řeším, že pokud se aktivně rozjedeme (hrajeme koncerty když bůh dá 5x do roka, dost nepravidelně) tak že si koupím Lampu. Zatím hraju na tranzistorového Marshalla, což mi je zatím na to naše hraní dostačující, ale přecijen, chci vědět na co si mám šetřit. Nehrajeme žádnej moderní styl, ale Hard rock cca 90. let. Jelikož jsem stále student, tak hledám do budoucna něco opravdu levného, ale vím spíše co nechci, než co chci. Miluju zvuk Marshallu a hrozně rád bych se mu chtěl přiblížit. Zvukem se mi zamlouvá například Marshall YJM 100 (Malmsteenův signature) a celkově ten starej nakřáplej Marshallovskej zvuk, žádný moderní zvuky. Díval jsem se na Bugeru 1960,1990, V55HD, ale furt z toho nejsem nějak skopojenej.
Je mi jasný, že dejme tomu do 10 000 kč neseženu aspoň 50watoovýho marshalla (aspoň jsem nesehnal

), ale chci se prostě co nejvíce tomu zvuku přiblížit. Nemám vůbec ani typ značky, všechny ty levný mi přijdou hrozně umělý, přece musí být zesilovač v nízký cenový relaci, co by se mi aspoň trochu líbil. Možná nějakej Blackstar. Nevím...
Ps: Hraju jak na kytaru s Humbuckerama, tak na kytaru se Single coilama, rád si chraju s charakterejm zvuku, takže ohledně typu kytary bych se neohlížel, beztak si budu shánět zase nějakou novou.
Děkuji za případné doporučení