AF580 NSb.a.rr.a.96 píše:Potřebovala bych nějaký tip. Slyšela jsem že kytary CORT jsou dobré. Díky za tipy.
http://www.guitarpark.cz/standard-serie ... 80-ns.html

Mimochodem ... to puvodni tema je tady.
AF580 NSb.a.rr.a.96 píše:Potřebovala bych nějaký tip. Slyšela jsem že kytary CORT jsou dobré. Díky za tipy.

Ano, na kytare za takovou cenu to vypada az neuveritelne...Axlik píše:ale je ohodně krásnější, hrozně se mi líbí to lemování
Co je uplne to stejny? Jestli myslis 580 a 880 - tak ne, to neni uplne stejny. Ty kytary maji jiny tvar tela...Axlik píše:mají teď zlevněnou 880NS je to uplně to stejný
Aha splet jsem se, no každopádně je pro mě 880 a 810 to stejné, krom vzhledu se neliší, stejně jako dnes asi nesehnatelná 850, má ji kámoš, je vzhledově jiná ale kvalitou a zvukem naprosto stejná...Paris píše:Ano, na kytare za takovou cenu to vypada az neuveritelne...Axlik píše:ale je ohodně krásnější, hrozně se mi líbí to lemování
Co je uplne to stejny? Jestli myslis 580 a 880 - tak ne, to neni uplne stejny. Ty kytary maji jiny tvar tela...Axlik píše:mají teď zlevněnou 880NS je to uplně to stejný
To je uplne jednoduche, kdyz se v teto cenovce vyslovne nepise ze deska je z masivu (solid top) tak je to preklizka. Tim se kazdy chlubi jako vyhodou.kamculenka píše:Ahoj,
jak poznám, že kytara je z překližky, když si vezmu tu, co mám vybranou, tak píšou prostě názvy stromů, jakožto dřev, tak pak já nevím, proč tam nenapíšou překližka...?