You Dirty RAT

Pedály, multiefekty, procesory, ...
noc33

Příspěvek od noc33 »

A kdes vzal v ratovi germanium?
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

noc33 píše:A kdes vzal v ratovi germanium?
Kouzlo..
ne, mám ho upgradovanej od smrčky, a ačkoliv tomu nerozumim, tvrdil mi že je tam mám...
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Ragnar píše:
Kouzlo..
ne, mám ho upgradovanej od smrčky, a ačkoliv tomu nerozumim, tvrdil mi že je tam mám...
a hraje to lip nez predtim ? Je neaky rozdil? Kolik te to stalo?
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

*Twisted.Brother* píše:
Ragnar píše:
Kouzlo..
a hraje to lip nez predtim ? Je neaky rozdil? Kolik te to stalo?
Kupoval sem ho od p. Smrcky primo s tema nekolika upravama(on ho pouzival predtim pro sebe), takže neposoudim. Cenu taky ne, protože už byl hranej....
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

aha .. hm asi mu napisu :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Myslím, že si je nechával upravovat wikxzen, tak mu kdyžtak písni SZ...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Nero píše:Myslím, že si je nechával upravovat wikxzen, tak mu kdyžtak písni SZ...
nemyslím, vím, ale on měl doukatóna (možná ještě má ale prodává)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

^Jo a taky jsem to zde na foru uz i psal v nejakem tematu, tusim ze "Vase zkresleni" tak hledejte...
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

ja si ho ted nove poridil a jsem max.spokojenej.Paradni zkresleni,ktery jsem hledal.Jak doma na lampovym fenderovi,tak ve zkusebne pres marshalla.Ten efket ma skvelej sustain a paradni basy a to mam fakt rad.Hlavne 100% analog.To jsem si zhruba pred rokem myslel,ze nejlepsi efekty jsou od Bosse :D
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

nozaki píše:ja si ho ted nove poridil a jsem max.spokojenej.Paradni zkresleni,ktery jsem hledal.Jak doma na lampovym fenderovi,tak ve zkusebne pres marshalla.Ten efket ma skvelej sustain a paradni basy a to mam fakt rad.Hlavne 100% analog.To jsem si zhruba pred rokem myslel,ze nejlepsi efekty jsou od Bosse :D
Doporucuju si ho nechat u Smrcky vylepsit. Mel jsem to takhle na svem Deucetone RATovi a ten zvuk byl zase o neco dal, vice citlivejsi, vice lampovejsi. Za 500ku a postovny je to dobra investice.
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

no,o tom jsem uz premyslel a urcite do toho pujdu.Nevis,kolik mu to zabere casu?
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

nozaki píše:no,o tom jsem uz premyslel a urcite do toho pujdu.Nevis,kolik mu to zabere casu?
To se nedá takhle říct, záleží kolik má zrovna práce...
Mě tam třeba dodělával trojpolohovej přepínač než mi ho poslal (jednu polohu mám dirty, jednu booster, ale docela nepoužitelnej, a jednu, co by měla připomínat turbo - má to takový větší koule)...
Jeden večer jsme se domluvili, a druhej den to udělal a poslal obchodním balíkem, že sem to vlastně za dva dny měl doma no...
Chce mu to napsat a domluvit se no.
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Ragnar píše:
nozaki píše:no,o tom jsem uz premyslel a urcite do toho pujdu.Nevis,kolik mu to zabere casu?
To se nedá takhle říct, záleží kolik má zrovna práce...
Mě tam třeba dodělával trojpolohovej přepínač než mi ho poslal (jednu polohu mám dirty, jednu booster, ale docela nepoužitelnej, a jednu, co by měla připomínat turbo - má to takový větší koule)...
Jeden večer jsme se domluvili, a druhej den to udělal a poslal obchodním balíkem, že sem to vlastně za dva dny měl doma no...
Tak to je v pohode.Ja se bal,aby mu to treba nezabralo tri tydny.Zase ten efekt potrebuju na koncerty,tak by se mne nechtelo takhle dlouho cekat.Jestli rikas priblizne den,nebo dva tak je to v klidu.
Amid

Re: You Dirty RAT

Příspěvek od Amid »

Tak to tu trochu oživím :)

Kamarád mi půjčil Krysu a jsem teda celkem dost překavapenej, že hraje hodně podobně jako Razzor Hellraider. Že by vycházel právě z Krysy? Uvádí se, že je to kopie OCD od Fulltone, ale ta podobnost mezi Hellraiderem a Krysou nejde přeslechnout. Každopádně Krysa je o něco zpěvnější.
blaruskrudiask

Příspěvek od blaruskrudiask »

ahoj, vy, co máte dirty rata, taky vám tak "hrozně" vazbí? Už jsem zkoušel snad všechno, ale jakmile dám distortion k 10ti hodinám a dál (na Fuzz nehledě), je to celkem fest v p*deli:) lampy mám čerstvě měněný(JJ) a žádnej rozdíl, mám Rat píchlej do Orange DT, čekal jsem problém, když má hlava oba kanály zkreslený, ale co tak čtu, nenarazil jsem nikdy na nikoho, komu by zkreslovače + Dual Terror dělaly problém, už mě teda jen napadá, jestli není něco špatně s krabkou. Díky za nápady. Jo a efekt mi běží na baterku, ale to je asi blbost, že by to bylo tím:).
blaruskrudiask

Ještě dodám: je celkem jedno, jestli jsem od zesilovače centimetr nebo 3 metry, nebo někde bokem, piští to furt, různě jsem kroutil i s hlasitostma (nevim, jestli primárně nastavit na efektu, jak mi dobře zní, a pak až pomalu na hlavě, dělám to tak), hrát se dá, jen nesmim přestat:). Jde mi o to, jak poznám u distortion pedálu kolaps, jestli se projevuje třeba i takto.
José

Příspěvek od José »

Sice jsem to neslyšel, ale při takovém gainu mi to přijde jako normální jev..I u highgain aparátů, když nehraješ musíš hned stáhnout volume..
blaruskrudiask

dobře, takže to, že hraju přes zkreslenej kanál nevadí? když na něm teda co nejvíc stáhnu gain? mně šlo taky o to, jestli to není tím, že dist.krabky vždycky budou dělat neplechu připojený ke zkreslenýmu kanálu. Když odhodim efekt a nakopnu gain na hlavě na max., je to v pohodě, jasně, že začne taky pískat, ale to dle očekávání, u tý zapojený krabky mi to přišlo nějak moc brzo no.
José

Příspěvek od José »

Tak s tím ti neporadím, z takové míry gainu jsem vyrostl ještě než jsem se dostal k lampám, z mýho apce dostat zkrelenej téměř nejde a i s TéeSkem se za půl gainu nedostanu :D Zkoušel si to i s jinou kytarou? (Jestli tam cpeš signál z X2N fakt se tomu jevu nedivím.) Zkusil bych kytaru se slabšíma snímačema..
blaruskrudiask

to není tak, že by gain na max.byl hladinou, na kterou hraju:)byl to jen test. každopádně jinou kytaru nemám,.. nějakou půjčím a testnu to.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“