Jaký máte názor na stage piano Yamaha p35, případně máte s ním někdo nějaké zkušenosti?
Jsem naprostý začátečník a chtěl bych se naučit hrát. Začínal jsem s představou kláves asi kolem 5 tisíc (yamaha psr e343 pak jsem to zvedl na e433). Na těch klávesách mi ale stále něco "nevonělo". Většina zvuků mi přišla zbytečná (hraní si s tím tak na hodinu než to omrzí) a doprovody mi připomínaly úroveň hraní v domově důchodců... (nechci se nikoho dotknout jen můj názor
Každopádně abych to zkrátil, nakonec jsem došel k tomu že bych raději obyčejný zvuk piána, 88 kláves a nějakou použitelnou dynamiku úhozu protože podle mě se s tím dá stejně kouzlit nejvíc
Jenže... peněz je málo a z původní představy 5 tisíc jsem teď někde na 11 tisících a to už je docela hranice co jsem pro první nástoj ochoten dát (musel bych šetřit a já už nechci čekat!
V budoucnu bych se rád dostal na úrověn abych zvládl hrát covery rock,pop,metal, soundtracky nebo si zabrnkat i swing nebo jazz. Neočekávám že ze mě bude virtuóz, hrát chci hlavně pro sebe doma a počítám s tím že to nějaký čas zabere ale mám na to přeci jen celý zbytek života
Pro začátek mi to přijde jako dobrá volba. Zítra se asi zajdu kouknout jak to vypadá na živo ale přeci jen nejsem v tom znalec a můžu vybrat špatně, proto vás žádám o radu. Předem děkuji