Já ale vycházel z nějakého výkresu, který jsem našel na googlu (má i KL hlavu), pojmenovaný je ESP Explorer. Hlava byla ale moc malá, takže dle oka sem ji zvětšil. Ještě několik věcí jsem upravil ku obrazu svému. Umístění snímačů mi taky nesedělo, tak podle fotek jsem je zhruba umístil. To samé platí i pro šachtu, kde jsou potenciometry. Líbily se mi v řadě za sebou, ale rovnoběžně se spodní hranou. Takže to jsem taky upravil. Sice dát tam všecky dráty byl porod, ale podařilo se.
Další věc je plynulý přechod těla na krk. Hranu jsem nechtěl mít, lepený krk třeba příště, tak jsem to udělal alespoň takhle. Pak například mám malý rádius zaoblení kolem celého obvodu těla. No rozdílů je tam fůra
Je to jak říkáš trochu všehochuť, ale s tím jsem to stavěl, že to postavím jak se mi bude líbit
Jakou děláš vůbec tloušťku tvých Expů a kolik je zhruba celková hmotnost kompletu?
Jak jsem říkal, zpětně to teď oměřuju a dělám výkres + budu dělat celou dokumentaci až bude čas. Tak pak to časem někde hodím.