pehve píše:ha...anatomie

to je španělsky?
no ten pohyb co si ta noha našla to je super a to cvičení to více rozvíjí. Údery z paty jsou když máš patu položenou, ze špičky to je když máš patu ve vzduchu.
Pokud opravdu chceš vycvičit poctivě obě nohy současně a tímto se do budoucna vyvarovat "hříchů z mládí" (když po letech přejdeš na dvojpedál a zjistíš že kopat vlastně umí pouze jedna noha) je to potřeba cvičit na kopákovém pedálu. Pro začátek stačí střídat ty nohy na jednom, do budoucna tě to jistě brzy naštve a ježíšek dotáhne nějakou dvojšlapku, To je potom cvičeníčko.
Cvičit tohle cvičení na obě nohy ale s jednou nohou na hi-hatce nejde protože je důležitý sledovat vyrovnanost v tempu a dynamice. Navíc noha na hi-hatce má mít zažitý ten jiný pohyb.
Byla to latina

(tedy doufám

)
Včera jsem se pokusila to moje hýbání trošku natočit ale nepovedlo se mi zachytit celou nohu, takže dnes zkusím repete jestli to zase půjde a když tak hodím odkaz.
Jinak moc díky za cvičení, levou nohu asi začnu zapojovat také. Dvojšlapka je skvělý nápad. Jo a Ježíškovi si asi napíšu - pohledám tady na fóru a pak si pojedu něco vyzkoušet. Zatím nevím ani kam a ani jakou. No to se uvidí... rozhodně to hodlám ale řešit v jiném vlákně
Mimochodem, včera jsem si všimla jedné zajímavosti... když to všechno co mám hrát hraju správně, asi už to poznám. Bubínek začne "zpívat"

Normálně se rozezní takovým sotva slyšitelným zvukem. Když přestanu hrát zmizí to. A objeví se to teprve až když zase chytím správný rytmus. Je fuk jakou dynamikou a jakou rychlostí. Tedy pochopitelně ta rychlost roli hraje - šestnáctiny kolem 90... a začne zpívat. Zmizí mi klikání metronomu a slyším jen paličky a ten zpěv. Jsem z toho úplně unešená! Neskutečně mě to baví
Bohužel je to zpívání slyšet jen když si sundám hluchátka. (a to dělám jen když hraju piano a nebo cvičím například crescendo a decrescendo abych slyšela jestli je znát rozdíl...)
A pak že cvičit na bubínek je nuda. Ani omylem.
Tedy doufám že to tak je správně...
A zajímalo jestli to slyším jen já a nebo jestli to tak zní i někomu jinému.
a ještě
necibici: zapomněla jsem poděkovat za to video tady nahoře na stránce. Je úplně super

je to skvělý jak bubnuje u toho má ty řeči

Jo! Je to showman do morku kostí