Ibanez GAX 30 - Poslední volba před koupí...
Pravidla fóra
Ibanez GAX 30 - Poslední volba před koupí...
Zdarec lidi, potrebuju poradit s nejakou kejtrou. Uz nakou dobu jsem rozhodnut pro Ibanez Gax30, ale nejsem si jistej jestli je to v cenove hladine 4500-5000 Kc to nejlepsi. Měla by to být kytara především na rock popřípadě slabší metal.
Upraven název - Nero
Upraven název - Nero
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poslední volba před koupí...
kebysom měl cash jako ty tak bych koupil právě ju.Sleep píše:Zdarec lidi, potrebuju poradit s nejakou kejtrou. Uz nakou dobu jsem rozhodnut pro Ibanez Gax30, ale nejsem si jistej jestli je to v cenove hladine 4500-5000 Kc to nejlepsi. Měla by to být kytara především na rock popřípadě slabší metal.
P.S. Double cut rock'n'roll!!! yeah
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Re: Poslední volba před koupí...
Mmm,řek bych že v týhle cenový relaci to bude slušná kytara..neměl sem jí v ruce,ale celkem bych se jí nebál, leč moc o ní nevim, jenom taková doměnka založená spíš na značce,i když ibanezky pod 10k prej za moc nestojej(i když,jak se veme 321 a vyměněj snímače...Sleep píše:Zdarec lidi, potrebuju poradit s nejakou kejtrou. Uz nakou dobu jsem rozhodnut pro Ibanez Gax30, ale nejsem si jistej jestli je to v cenove hladine 4500-5000 Kc to nejlepsi. Měla by to být kytara především na rock popřípadě slabší metal.
- Wasserman
- Kontaktovat uživatele:
...
Dobrá volba, ale mrkni i na tyhle: Epi LP: http://eshop.kytary.cz/epiphone-les-pau ... iphone:1:0
a Epi SG: http://eshop.kytary.cz/epiphone-sg-spec ... iphone:1:0
... Ty bych řek jsou za ty prachy na nějakej ostřejší styl dobrý .. Měj se!
Kytara: Cort EVL-K6 ( EMG 81/85) (tuned to drop C)
Zesilovač: Peavey 5150
Box: Mesa Custom Slant
Efekty: Morley Bad Horsie (Boss NS-2)
Struny: GHS, Darco (10-52 hybridy)
Kabely: Warwick, home-made (6m)
Re: ...
Na Sgcko od Epi jsem se též díval, a případala mi taky solidně, jen sem na něj nenašel žadnou pořadou diskuzi. Kdyby se sešlo pár prizpevku, bylo by to lepsi, zda mam jit do Ibanezky nebo do Epiphonu...Wasserman píše:Dobrá volba, ale mrkni i na tyhle: Epi LP: http://eshop.kytary.cz/epiphone-les-pau ... iphone:1:0
Naposledy upravil(a) Sleep dne 26.12.2007 22:53, celkem upraveno 1 x.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ber ji... Časem vyměníš snímače a budeš mít skvělou kytaru (na tu cenu). Je to jednoduchá kytarka, nemá se na ní co zkazit, takže pokud nenarazíš na nějakej zmršenej kus (což se u Gaxek nestává často, co jsem slyšel a viděl), tak budeš určitě nad míru spokojenej...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
myslím že sem taky sbvůj názor řekl.... Můžu taky říct že sem na ni hrál... Ato asi už 6x takže vím co se dá čekat. Středovej zvuk, blbej krční snímač. dost se rozlaďuje v obalu (velký kolíky se vždycky otočí). přepadává lehce na hlavu (je tenká a z hoodně lehkýho dřeva). Struny na ni dát minimalně 10ky (z 9 nemá cenu, visí na ní, to sem ještě nezažil). Ty pražce tam sou takový děsně široký, nejsu na ně moc zvyklej. Krk spíše tlusčí (vzhledem k ibanez) působý docela ploše. Kobylka průchozí zajisťuje větší sustai ztracenej šroubovaným krkem, ale zase je horší přístup na tlumení a ztruny sou víc nalepený na těle. Krk nelakovanej (škoda). Nejvíc mě ale na ní mrzí to dřevo korpusu - je děsně podezřele lehký...Sleep píše:Konečne nekdo s nazorem, tady to je co prispevek to nazor, ale takovy ktery ti rekne ze je to dobra kytara aaaale....Asi fakt dam tu IbanezkuNero píše:Ty epiny radši ne, zapomen na ně... Všemi deseti ti schvaluju GAX, a to ti tady udělá hodně lidí... Jdi do ní...
Občas mám hodně velký chutě si ji koupit ikdyž mi přinde ta má líp udělaná a z lepšího dřeva - prostě ten design je coool... bych si ejrači koupil tu bílou, nebýt tý nejistoty se dřevem
- Wasserman
- Kontaktovat uživatele:
Asi máš pravdu, když si u ní vymění snímače, tak bude asi nej ... za ty prachy ...Nero píše:Ty epiny radši ne, zapomen na ně... Všemi deseti ti schvaluju GAX, a to ti tady udělá hodně lidí... Jdi do ní...
Kytara: Cort EVL-K6 ( EMG 81/85) (tuned to drop C)
Mam ji a nestezuju si, trochu pada na hlavu, ale to se da vyresit poradnym pasem... A po vymene snimacu hraje primo paradne. Jedina konkurence je Cort M200.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
A můžu se zeptat, co ti na Cortu vadí?Pidin píše:Měl jsem stejný nároky na kytaru jako ty! a každyho koho sem se ptal mi doporučil Gaxku nabo Cort. šel jsme do gax(cort nemam rad) a sem za to rád ! kup ji
ikdyž tedka si řikám že kdybch jeste chvíli šetřil tak si koupim kytaru o 2-3 tisice dražší a lepší
A BTW, Bydliště: Jc... To jako Jičín?
Lidičky taka otazecka, kdybych to trochu prehodnotil a chtel padlo za 6000 je tu naka zajimava kvalitni moznost, co vas napada? Pac sem premyslel a ja bych ctel dat do kytary trochu vice ale zase sem nasel spise drazsi solidni nez nejakou ktera by vyhovovala v te cenove relaci 
Kytara:Behringer StratoCaster --> Fokus H, Les Paul Standart2
Kombo:Behringer AC 108 --> Crate FW65
Efekty:Digitech RP80 -->
Kabel: Stagg+MadeInChina
Trsadla: Dunlop
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
a jaký kajtry ti sou sympatický???? Jako LP od fokusu nebo bachu za ty prachy dobrý... SGčko taky by byli.... straty a telata squirery... musíš vědět co chceš... kytary se nedělí na dobrý a špatný ale na různý typy kunstrukceSleep píše:Lidičky taka otazecka, kdybych to trochu prehodnotil a chtel padlo za 6000 je tu naka zajimava kvalitni moznost, co vas napada? Pac sem premyslel a ja bych ctel dat do kytary trochu vice ale zase sem nasel spise drazsi solidni nez nejakou ktera by vyhovovala v te cenove relaci
Me tak vyhovuje bud nake SG-cko nebo sympatickej LEs Paul...turbo_MaCk píše:a jaký kajtry ti sou sympatický???? Jako LP od fokusu nebo bachu za ty prachy dobrý... SGčko taky by byli.... straty a telata squirery... musíš vědět co chceš... kytary se nedělí na dobrý a špatný ale na různý typy kunstrukceSleep píše:Lidičky taka otazecka, kdybych to trochu prehodnotil a chtel padlo za 6000 je tu naka zajimava kvalitni moznost, co vas napada? Pac sem premyslel a ja bych ctel dat do kytary trochu vice ale zase sem nasel spise drazsi solidni nez nejakou ktera by vyhovovala v te cenove relaci
Kytara:Behringer StratoCaster --> Fokus H, Les Paul Standart2
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni na toto, mohlo by to mít zvuk podobnej LP (na tele se normálně HB nedávají) a za ty prachy to bude dobrý, máš tam zvlášť poťáky pro každej snímač, a žádný kraviny který by ti to jenom ztěžovaly do začátku (třeba má to pevnou telecí kobylu...)
http://www.musiccenter.cz/Squier-Vintag ... erie:26220
http://www.musiccenter.cz/Squier-Vintag ... erie:26220