Ibanez GAX 30 - Poslední volba před koupí...

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Sleep
Kontaktovat uživatele:

Ibanez GAX 30 - Poslední volba před koupí...

Příspěvek od Sleep »

Zdarec lidi, potrebuju poradit s nejakou kejtrou. Uz nakou dobu jsem rozhodnut pro Ibanez Gax30, ale nejsem si jistej jestli je to v cenove hladine 4500-5000 Kc to nejlepsi. Měla by to být kytara především na rock popřípadě slabší metal.

Upraven název - Nero
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslední volba před koupí...

Příspěvek od turbo_MaCk »

Sleep píše:Zdarec lidi, potrebuju poradit s nejakou kejtrou. Uz nakou dobu jsem rozhodnut pro Ibanez Gax30, ale nejsem si jistej jestli je to v cenove hladine 4500-5000 Kc to nejlepsi. Měla by to být kytara především na rock popřípadě slabší metal.
kebysom měl cash jako ty tak bych koupil právě ju.

P.S. Double cut rock'n'roll!!! yeah
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Nehrál jsem na ni, ale řekl bych že jo :wink:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslední volba před koupí...

Příspěvek od MrDuck »

Sleep píše:Zdarec lidi, potrebuju poradit s nejakou kejtrou. Uz nakou dobu jsem rozhodnut pro Ibanez Gax30, ale nejsem si jistej jestli je to v cenove hladine 4500-5000 Kc to nejlepsi. Měla by to být kytara především na rock popřípadě slabší metal.
Mmm,řek bych že v týhle cenový relaci to bude slušná kytara..neměl sem jí v ruce,ale celkem bych se jí nebál, leč moc o ní nevim, jenom taková doměnka založená spíš na značce,i když ibanezky pod 10k prej za moc nestojej(i když,jak se veme 321 a vyměněj snímače...:-)), ale nenapadá mě nic lepšího za ty peníze. Jedině mi je dát,abych měl dřív na apec,to se vyplatí ne? :P
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Wasserman
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Wasserman »

Dobrá volba, ale mrkni i na tyhle: Epi LP: http://eshop.kytary.cz/epiphone-les-pau ... iphone:1:0

a Epi SG: http://eshop.kytary.cz/epiphone-sg-spec ... iphone:1:0

... Ty bych řek jsou za ty prachy na nějakej ostřejší styl dobrý .. Měj se!
Kytara: Cort EVL-K6 ( EMG 81/85) (tuned to drop C)
Zesilovač: Peavey 5150
Box: Mesa Custom Slant
Efekty: Morley Bad Horsie (Boss NS-2)
Struny: GHS, Darco (10-52 hybridy)
Kabely: Warwick, home-made (6m)
Sleep
Kontaktovat uživatele:

Re: ...

Příspěvek od Sleep »

Wasserman píše:Dobrá volba, ale mrkni i na tyhle: Epi LP: http://eshop.kytary.cz/epiphone-les-pau ... iphone:1:0

a Epi SG: http://eshop.kytary.cz/epiphone-sg-spec ... iphone:1:0

... Ty bych řek jsou za ty prachy na nějakej ostřejší styl dobrý .. Měj se!
Na Sgcko od Epi jsem se též díval, a případala mi taky solidně, jen sem na něj nenašel žadnou pořadou diskuzi. Kdyby se sešlo pár prizpevku, bylo by to lepsi, zda mam jit do Ibanezky nebo do Epiphonu...
Naposledy upravil(a) Sleep dne 26.12.2007 22:53, celkem upraveno 1 x.
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

washburn x series
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ty epiny radši ne, zapomen na ně... Všemi deseti ti schvaluju GAX, a to ti tady udělá hodně lidí... Jdi do ní...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Sleep
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sleep »

Nero píše:Ty epiny radši ne, zapomen na ně... Všemi deseti ti schvaluju GAX, a to ti tady udělá hodně lidí... Jdi do ní...
Konečne nekdo s nazorem, tady to je co prispevek to nazor, ale takovy ktery ti rekne ze je to dobra kytara aaaale....Asi fakt dam tu Ibanezku
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ber ji... Časem vyměníš snímače a budeš mít skvělou kytaru (na tu cenu). Je to jednoduchá kytarka, nemá se na ní co zkazit, takže pokud nenarazíš na nějakej zmršenej kus (což se u Gaxek nestává často, co jsem slyšel a viděl), tak budeš určitě nad míru spokojenej...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Sleep píše:
Nero píše:Ty epiny radši ne, zapomen na ně... Všemi deseti ti schvaluju GAX, a to ti tady udělá hodně lidí... Jdi do ní...
Konečne nekdo s nazorem, tady to je co prispevek to nazor, ale takovy ktery ti rekne ze je to dobra kytara aaaale....Asi fakt dam tu Ibanezku
myslím že sem taky sbvůj názor řekl.... Můžu taky říct že sem na ni hrál... Ato asi už 6x takže vím co se dá čekat. Středovej zvuk, blbej krční snímač. dost se rozlaďuje v obalu (velký kolíky se vždycky otočí). přepadává lehce na hlavu (je tenká a z hoodně lehkýho dřeva). Struny na ni dát minimalně 10ky (z 9 nemá cenu, visí na ní, to sem ještě nezažil). Ty pražce tam sou takový děsně široký, nejsu na ně moc zvyklej. Krk spíše tlusčí (vzhledem k ibanez) působý docela ploše. Kobylka průchozí zajisťuje větší sustai ztracenej šroubovaným krkem, ale zase je horší přístup na tlumení a ztruny sou víc nalepený na těle. Krk nelakovanej (škoda). Nejvíc mě ale na ní mrzí to dřevo korpusu - je děsně podezřele lehký...

Občas mám hodně velký chutě si ji koupit ikdyž mi přinde ta má líp udělaná a z lepšího dřeva - prostě ten design je coool... bych si ejrači koupil tu bílou, nebýt tý nejistoty se dřevem :cry:
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Wasserman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wasserman »

Asi máš pravdu, když si u ní vymění snímače, tak bude asi nej ... za ty prachy ...
Kytara: Cort EVL-K6 ( EMG 81/85) (tuned to drop C)
Zesilovač: Peavey 5150
Box: Mesa Custom Slant
Efekty: Morley Bad Horsie (Boss NS-2)
Struny: GHS, Darco (10-52 hybridy)
Kabely: Warwick, home-made (6m)
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Mam ji a nestezuju si, trochu pada na hlavu, ale to se da vyresit poradnym pasem... A po vymene snimacu hraje primo paradne. Jedina konkurence je Cort M200.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

Jako další GAXák taky schvaluju, mně osobně se M200 zdaleka tolik nelíbila, ale měl jsem v ruce jenom jednu, tak nevim, jestli to nebylo třeba kusem...
Fender Standard Jazzbass (Mexico)

Jesus rocks! ;)
Pidin

Příspěvek od Pidin »

Měl jsem stejný nároky na kytaru jako ty! a každyho koho sem se ptal mi doporučil Gaxku nabo Cort. šel jsme do gax(cort nemam rad) a sem za to rád ! kup ji
ikdyž tedka si řikám že kdybch jeste chvíli šetřil tak si koupim kytaru o 2-3 tisice dražší a lepší
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Pidin píše:Měl jsem stejný nároky na kytaru jako ty! a každyho koho sem se ptal mi doporučil Gaxku nabo Cort. šel jsme do gax(cort nemam rad) a sem za to rád ! kup ji
ikdyž tedka si řikám že kdybch jeste chvíli šetřil tak si koupim kytaru o 2-3 tisice dražší a lepší
A můžu se zeptat, co ti na Cortu vadí? :wink:

A BTW, Bydliště: Jc... To jako Jičín?
Sleep
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sleep »

Lidičky taka otazecka, kdybych to trochu prehodnotil a chtel padlo za 6000 je tu naka zajimava kvalitni moznost, co vas napada? Pac sem premyslel a ja bych ctel dat do kytary trochu vice ale zase sem nasel spise drazsi solidni nez nejakou ktera by vyhovovala v te cenove relaci :oops:
Kytara:Behringer StratoCaster --> Fokus H, Les Paul Standart2
Kombo:Behringer AC 108 --> Crate FW65
Efekty:Digitech RP80 -->
Kabel: Stagg+MadeInChina
Trsadla: Dunlop
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Sleep píše:Lidičky taka otazecka, kdybych to trochu prehodnotil a chtel padlo za 6000 je tu naka zajimava kvalitni moznost, co vas napada? Pac sem premyslel a ja bych ctel dat do kytary trochu vice ale zase sem nasel spise drazsi solidni nez nejakou ktera by vyhovovala v te cenove relaci :oops:
a jaký kajtry ti sou sympatický???? Jako LP od fokusu nebo bachu za ty prachy dobrý... SGčko taky by byli.... straty a telata squirery... musíš vědět co chceš... kytary se nedělí na dobrý a špatný ale na různý typy kunstrukce :wink:
Sleep
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sleep »

turbo_MaCk píše:
Sleep píše:Lidičky taka otazecka, kdybych to trochu prehodnotil a chtel padlo za 6000 je tu naka zajimava kvalitni moznost, co vas napada? Pac sem premyslel a ja bych ctel dat do kytary trochu vice ale zase sem nasel spise drazsi solidni nez nejakou ktera by vyhovovala v te cenove relaci :oops:
a jaký kajtry ti sou sympatický???? Jako LP od fokusu nebo bachu za ty prachy dobrý... SGčko taky by byli.... straty a telata squirery... musíš vědět co chceš... kytary se nedělí na dobrý a špatný ale na různý typy kunstrukce :wink:
Me tak vyhovuje bud nake SG-cko nebo sympatickej LEs Paul...
Kytara:Behringer StratoCaster --> Fokus H, Les Paul Standart2
Kombo:Behringer AC 108 --> Crate FW65
Efekty:Digitech RP80 -->
Kabel: Stagg+MadeInChina
Trsadla: Dunlop
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Mrkni na toto, mohlo by to mít zvuk podobnej LP (na tele se normálně HB nedávají) a za ty prachy to bude dobrý, máš tam zvlášť poťáky pro každej snímač, a žádný kraviny který by ti to jenom ztěžovaly do začátku (třeba má to pevnou telecí kobylu...)
http://www.musiccenter.cz/Squier-Vintag ... erie:26220
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“