Začátečník potřebuje kvalitní a hlavně stabilní HW, o tom žádná, při tom, co za skopičiny na bicích bude provádět. Tady jsou dva odstrašující příklady:
(doporučuju hlavně pasáž od 0:22, a pak od 1:27)
s tím rozhodně nesouhlasím - poslední dobou je na bazarech větší poptávka po "šuntech" než po kvalitních nástrojích...bohužel lidi nemají peníze...Monikad píše:necibici píše:každopádně se toho někdy bude chtít taky zbavit (ať už proto že zjistí že už bubeníkem chtít nechce - nebo že upgraduje nástroj na lepší) a nic za to nedostane.
A jak to víš? Není to náhodou nabídka? O poptávce (pokud není výslovně psáno "koupím") přece nemůžeš vědět...?Criser píše:poslední dobou je na bazarech větší poptávka po "šuntech" než po kvalitních nástrojích
inzeráty typu "koupím" se taky často objevují a vím když já nebo moji známí prodávájí staré věci (mosazné činely apod.) tak jsou hned pryč...a pokud vidím nějakej inzerát a za dva dny už tam není, tak očekávám že se ho prodejce zbavil...zzbar píše:A jak to víš? Není to náhodou nabídka? O poptávce (pokud není výslovně psáno "koupím") přece nemůžeš vědět...?Criser píše:poslední dobou je na bazarech větší poptávka po "šuntech" než po kvalitních nástrojích
A těch je tam úplné minimum.
A já se tu celou dobu nesnažím o nic jiného, než podat objektivní fakta o levné soupravě, se kterou mám dobrou zkušenost. Dobrá, zatím dobrou. To tvrdím na základě objektivních a nijak nezkreslených skutečností, které jsem tady všechny popsal. Nic nezamlčuju a jak jsem slíbil, budu o případných problémech informovat. Problém se stoličkou, který byl jen mou blbostí, se nakonec se vyřešil. Kdo z vás mi, kromě Necibiciho(?), dal nějakou radu, co s tím? O to se nikdo nesnažil. Vyhodit a koupit něco nad 2000? Dík za takovou radu ...zzbar píše: Fořte, rikle70 i ty necibici - pletete se. I za pár peněz lze koupit slušnou sadu. Stačí sledovat slevy, akce, bazary a postupně dokupovat. Ale vy máte svoji pravdu (nebo zkušenosti).
Fořte, je mi tě líto s tím incidentem s Pehvem. Ale jestli tady někdo někoho masíruje, tak jsi to ty svými demagogickými názory.
Když už tak velmi subjektivní fakta, nevíc omezená téměř nulovými zkušenostmi a žádným srovnáním.Fořt píše:A já se tu celou dobu nesnažím o nic jiného, než podat objektivní fakta o levné soupravě
Z toho je vidět, že jsi četl až konec tohoto vlákna. Mimochodem - topolových sad jsem měl několik.rikl70 píše:Pokud chcete radit o koupi bazarových záležitostí, tak ho seznámit i s riziky.
to zzbar: Jo a máš pravdu o Wíndy, ta to tu popsala precizně, držela se tématu a mimochodem mám podobnou soupravu jak ona.. vámi opovrhovaný topol pro začátečníky..
Ty topoly nebyly mireny proti tobě, vim, ze jsi proti nim nenamital.zzbar píše:Fořt:
Ale houby. Reagoval jsem až na tu tvoji slohovou práci o tom, jak se tady na fóru masíruje a jak sis jako rádce nemohl pustit hubu na špacír. To je podle mě ta demagogie.
Jestli máš vynikající zkušenosti se zn. Millenium a s mosaznýma činelama, to je tvůj problém, na který jsem reagoval pouze svým názorem. Nijak pejorativním.
Zkus si příspěvky po sobě číst.Když už tak velmi subjektivní fakta, nevíc omezená téměř nulovými zkušenostmi a žádným srovnáním.Fořt píše:A já se tu celou dobu nesnažím o nic jiného, než podat objektivní fakta o levné soupravě
Přesně díky takovým lidem (a Fořte nejsi zdaleka sám) spousta dětí nehraje na bicí, ale na napodobeniny podobné krabicím od bot.Z toho je vidět, že jsi četl až konec tohoto vlákna. Mimochodem - topolových sad jsem měl několik.rikl70 píše:Pokud chcete radit o koupi bazarových záležitostí, tak ho seznámit i s riziky.
to zzbar: Jo a máš pravdu o Wíndy, ta to tu popsala precizně, držela se tématu a mimochodem mám podobnou soupravu jak ona.. vámi opovrhovaný topol pro začátečníky..