Klasicka kytara Sanchez 3000

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
Machy12

Klasicka kytara Sanchez 3000

Příspěvek od Machy12 »

Ahoj,
Chtel jsem se zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti s klasickou kytarou Antonio Sanchez. Na foru jsem o teto znacce skoro nic nenasel, a tak se chci zeptat jestli s touto znackou ma nekdo osobni zkusenost. Vypada dobre, konkretne bych chtel model sanchez 3000, ale klidne i jinej, tak dekuji vsem za pripadne rady:)
Tengli

Re: Klasicka kytara Sanchez 3000

Příspěvek od Tengli »

Nazdar. Osobní zkušenost nemám ale u kytary za cca 11.000,- mě docela zaráží informace "luby a záda-imitace palisandru". Moc nevím co si pod tím představit...
pbla4024

Příspěvek od pbla4024 »

Tady jí někdo chválí:
http://www.acousticguitarforum.com/foru ... p?t=156264
Ps.: Imitace palisandru by měla znamenat použité dřeva palo oleo. Latinský název jsem nikde nenašel.
Machy12

Příspěvek od Machy12 »

No prave me to taky zaskocilo ta imitace palisandru...ale mela by to byt kvalitni spanelska kytara, podobne jako Manuel rodriguez doufam. No jeste uvidim, zatim me to uplne nepresvedcilo

Edit: Kdyztal mi jeste navrhnete nejakou klasiku v podobny cene
jbiker

Příspěvek od jbiker »

Sancheze neznám, ale momentálně řeším klasiku pro synátory do zušky. Kromě obligátních (neslaných - nemastných) Strunalek jsem zatím zkoušel kytary Admira, Manuel Rodriguez a Martinez kolem 6-7 tisíc - dobrý dojem ze všech. Martinezky až překvapivě dobré na to, že je to Čína. Lepší než Čína od Rodrigueze ve stejné cenové kategorii a to i zpracováním. Pro zajímavost jsem zkoušel i vyšší řady od Admiry (Virtuoso a Artista) a troufl bych si doporučit. V Melodii Voříšek jsem ale měl v ruce nějakou dražší Martinezku (podle katalogu u Houdka teď koukám, že to byl asi model MCG120) a to byl masakr! Měli tam i nějaké "levnější" Haniky a ta Martinezka se mi nezdála být horší. Ale to už jsme kolem 17 tisíc.
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Vlastním kytaru Antonio Sanchez. Tuším číslo cosi jako 1035(?). Vrchní deska masiv smrk, zadní překližka mahagon. Když by tě zajímalo něco konkrétního, ptej se ...
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“