Ahoj,
Chtel jsem se zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti s klasickou kytarou Antonio Sanchez. Na foru jsem o teto znacce skoro nic nenasel, a tak se chci zeptat jestli s touto znackou ma nekdo osobni zkusenost. Vypada dobre, konkretne bych chtel model sanchez 3000, ale klidne i jinej, tak dekuji vsem za pripadne rady:)
Klasicka kytara Sanchez 3000
Pravidla fóra
Re: Klasicka kytara Sanchez 3000
Nazdar. Osobní zkušenost nemám ale u kytary za cca 11.000,- mě docela zaráží informace "luby a záda-imitace palisandru". Moc nevím co si pod tím představit...
Tady jí někdo chválí:
http://www.acousticguitarforum.com/foru ... p?t=156264
Ps.: Imitace palisandru by měla znamenat použité dřeva palo oleo. Latinský název jsem nikde nenašel.
http://www.acousticguitarforum.com/foru ... p?t=156264
Ps.: Imitace palisandru by měla znamenat použité dřeva palo oleo. Latinský název jsem nikde nenašel.
No prave me to taky zaskocilo ta imitace palisandru...ale mela by to byt kvalitni spanelska kytara, podobne jako Manuel rodriguez doufam. No jeste uvidim, zatim me to uplne nepresvedcilo
Edit: Kdyztal mi jeste navrhnete nejakou klasiku v podobny cene
Edit: Kdyztal mi jeste navrhnete nejakou klasiku v podobny cene
Sancheze neznám, ale momentálně řeším klasiku pro synátory do zušky. Kromě obligátních (neslaných - nemastných) Strunalek jsem zatím zkoušel kytary Admira, Manuel Rodriguez a Martinez kolem 6-7 tisíc - dobrý dojem ze všech. Martinezky až překvapivě dobré na to, že je to Čína. Lepší než Čína od Rodrigueze ve stejné cenové kategorii a to i zpracováním. Pro zajímavost jsem zkoušel i vyšší řady od Admiry (Virtuoso a Artista) a troufl bych si doporučit. V Melodii Voříšek jsem ale měl v ruce nějakou dražší Martinezku (podle katalogu u Houdka teď koukám, že to byl asi model MCG120) a to byl masakr! Měli tam i nějaké "levnější" Haniky a ta Martinezka se mi nezdála být horší. Ale to už jsme kolem 17 tisíc.
Vlastním kytaru Antonio Sanchez. Tuším číslo cosi jako 1035(?). Vrchní deska masiv smrk, zadní překližka mahagon. Když by tě zajímalo něco konkrétního, ptej se ...