Mám bazarovou hlavu Peavey VK100 (kupovaná asi před dvěma lety, při čemž její celkové stáří netušim), cca. před rokem jsem měnil lampy hlavně kvůli tomu že začal aparát vydávat praskavý zvuk, při hraní nic nejde slyšet ale jakmile je ticho šumí (což se ještě dá pochopit když mam zapnuté zkreslení), ale do toho se ozývá docela hlasité praskání a někdy také jiné rušivé zvuky (i když nemám vůbec zapojenou kytaru), to stejné i když nemám zapnuté zkreslení, akorát o něco méně hlasitěji. Nové lampy co jsem kupoval před rokem tomu dá se říct trošku pomohly, ale stále to praskalo i když asi míň, po půl roce to začalo praskat tak jako dřív.
Zkoušel jsem spoustu věcí okolo čím by to mohlo být a začal jsem vylučovat, jiný propojovací kabel s bednou nepomohl, jiná bedna také nepomohla, jiná kytara nepomohla, jiný kabel ke kytaře nepomohl, zkoušel jsem spoustu takovýhle věcí a nic nepomohlo, tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nemá podobné zkušenosti, nebo neví co s tím... měnit lampy se mi teď moc nechce, protože tam je stále možnost že bych sice koupil nové lampy, ale bylo by to zase stejné.
Zde je odkaz na video, praskání je zřetelné přibližně od 0:16, někdy praská intenzivněji, někdy méně a ve skutečnosti to zní také mnohem hlasitěji
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=Od6Oo4SbRHE