necibici píše:Premium hickory za 169 pár? To už je luxus..Já jsem si nevšiml,že by každá jinak hrála,to asi ty špunty v uších

Už těch 100 je hodně a to je po nás ještě chtějí po koncertě faninky..

...
Souhlasím že pokud máš spotřebu řekněme 5 a víc párů za měsíc, tak je 169kč opravdu luxus.
Já s jedním párem vydržela v pohodě 3 měsíce a tak mi to až tak nevadilo. Přesto jsem se pokusila (a myslím že o dpodobných pokusů jsme prozatím nadlouho upustila) sehnat nějakou economy sadu.
Opravdu jeden z párů hraje tak, že každá palička á jiný zvuk a je to slyšet i přes hluchátka

další dva páry jsou no... řekněme nevyvážené.
Tím nechci říct že nejsou hratelné.
Jen já zatím potřebuji mít kontrolu nad paličkami nejen tím jak je držím ale hlídám si i zvuk (jako začátečník neumím pokaždé odhadnout jestli hraju stejně silne levou i pravou a tak poslouchám)
V případě, že každá palička hraje jinak, mi jsou uši k ničemu.

Takže proto ten návrat k prémium hickory.
V okamžiku kdy bych začala hrát koncerty a podobně, rozhodně za tuto cenu paličky kupovat nehodlám!
Ohledně obalů... já po celou dobu co paličky používám, celý pár ukládám zpět do papírového obalu. Dělám to proto, aby se nekutálely po poličce a nebo aby se mi při přenášení v tašce nerozběhly někam do bezedných hlubin... Samozřejmě bych mohla mít tašku na paličky - dětem jsem už takové taštičky "na míru udělala" jenže kam s tím pak doma... Takže pro mě je obal na paličky užitečný i pokud bych koupila economy set. Aspoň bych vzala pokaždé celý pár!
Mimochodem, viděla jsem pořad o tom jak se paličky vyrábí a jeden z výstupních testů bylo i skládání párů ze stejně znějících paliček. Nebyla to ale žádná továrna tady u nás.
Takže dotaz na kolegu r-sticka:
je to tak i tady, nebo je podobné třídění paliček v našich podmínkách pouhé sci-fi?