Já jsem si na to kdysi chvíli zavrzal a hrálo to dost dobře a kupodivu to umělo hrát i relativně "potichu", což je naštěstí u moderních zesiků vcelku běžné. Ovšem "potichu" je diskutabilní.

No prostě to nutně nemuselo řvát jako kráva, aby si člověk zahrál.

Každopádně je to zesik do hlasité kapely, to je jasné.

Beru to jako odpověď na Triple Rectifier.
Moc se mi líbily parametrické středy, to je skvělá věc, i když si zřejmě každý najde jednu oblíbenou polohu a už s tím nehýbe - ale hodně to měnilo charakter, takže zesik mi připadal dost unisex a přišlo mi to v tom šestipoťákovém designu lepší, než mít na každém kanálu Presence, jako to má Rectifier. Na masteru je kromě Presence i pot Resonance (ála Peavey), podle mě taky velké plus (akorát to mají nějak dementně nazvané, s**e pes). Ale chybí master volume, což by mi vadilo i na dvoukanálu, natož se třemi. Vzadu jsou trimery na nastavení biasu, gut. Na repráky už to má i speacony, haha

a konec jde zatížit do 2 ohmů, to jsem ještě na lampáči neviděl, tak mi to utkvělo

...mno, se dvěma 4Ω boxy se to možná vyplatí, ale kdo je má?

Lamp je tam nějak strašlivě, nacpané je to zhruba jako Triple Rectifier, ale překvapivě velkých je jen 6 (malých 10, myslím), nevím, jak konstrukčně nahnali ten výkon, nejsem elektronik. Takže výměnu odhaduju cca na stejné prachy jako Triple, t.j. 4-6000

, je to tak? Na rozdíl od Mesy na lampy míří 2 větráky, což jim nejspíš prodlouží životnost, fajn.
Ale ani to nemusíte zkoušet a otázka naskočí sama komukoli, kdo někdy hrál na 100W lampáč: co s tím krámem a proč si to vlastně udělat?

Pro normální populaci to vůbec není a nedivím se, že to přestali dělat, pochopil bych třeba ponechání v custom shopu na zakázku, ale sériově to asi nemělo šanci na přežití ani před 10 lety. A kdo si to koupí dneska, kdy polovina kytaristů chce výkony do max. 50W? Myslím, že i za brutálně sníženou cenu bych se na to vyprdnul kvůli hmotnosti a nákladům na servis lamp (u mě platí i pro Triple Recto).
PS: Myslím, že koncák MB Strategy 500 musel být na údržbu "krapet" náročnější.