Jaké klávesy koupit za 8000?

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
sketa

Jaké klávesy koupit za 8000?

Příspěvek od sketa »

Chci si koupit nové klávesy, a mam na ne tak 8000Kč.
Přamejšlel sem nad Yamahou PSR-E413 http://kytary.cz/yamaha-psr-e413/99199/?SE4884:0:0:1:0 nebo nejaký Casio, ale nemůžu se rozhodnout. Můžete mi poradit, navrhnout naky jiny nebo zkritizovat? thx
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

byt tebou sleduju bazar, protoze v klavesach obzvlast se nezridka vyskytne sakra vyhodna nabidka..
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Olihen

Příspěvek od Olihen »

jj taky bych sel do bazaru.ale pokud bys chtel novy tak urco tu yamahu připadá mi lepsí než to casio
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Scotty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scotty »

T E413ky mám a naprostá spokojenost akorát jak je tam to USBéčko tak mi to normálně jelo a měl jsem to v kompu jako midi zařízení a teď když jsem reinstalovat Wokna tak se mi ty klávesy vůbec k tomu kompu nehlásí nevíte někdo co stím????JINAK SRY ŽE TO PÍŠU TADY KDYŽ O TOM MÁM VLASTNÍ TÉMA ALE TAM SE MI NIKDO NEHLÁSÍ....
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
Kytara:STAGG - Heavy C - Serie 450
Komba:STAGG 20 GA,Kustom DART 10,Hocke 50w lampa
Efekt:Digitech RP250
Keyboard:Yamaha E413
m1shA

Příspěvek od m1shA »

Ja vlastnim Yamahu YPT-410, coz je verze prakticky totozna s 413kou a zatim si ji nemuzu vynachvalit... predevsim si uzivam editaci zvuku, ktera je v tyhle cenovy kategorii ne zrovna vydana...
elen

Re: Jaké klávesy koupit za 8000?

Příspěvek od elen »

Já jsem koupila klávesy Yamaha PSR E423 a nemohu je vynachválit. Opravdu hrajou nádherně a za tu cenu SUPR nástroj.
Naposledy upravil(a) Nero dne 16.03.2011 17:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Komerce sem nepatří
lada-

Prosim o pomoc:Yamaha mm6 nebo yamaha 433

Příspěvek od lada- »

Zdravím. Jsem naprostý začátečník (na klavír jsem hrál v 1. a 2. třídě ZŠ :D ) a nyní bych se k tomu chtěl vrátit. Přemýšlím mezi těmato dvouma modely. Může mi někdo poradit který koupit? Potřebuji aby to mělo výstup na sluchátka (bydlím v činžáku) a hlavně abych si tam mohl nahrávat svoje melodie a do nich hrát. Nehodlám hrát v nějakých kapelách. Chtěl bych na tom brnkat jen nějaký moderní melodie - znáte to - dá se s tím machrovat před ženskýma. Prostě aby se na tom daly hrát moderní songy co slyšíme v rádiu, na diskotékách atd :-D

neco ve stylu:

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=J4gHPWMx6pc
http://www.youtube.com/watch?v=9aHCN306kLU
Mám možnost koupit jetou yamahu mm6 za 6 tisíc. Má to smysl nebo mám vzít ty druhé? děkuji moc za odpověď.
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 20.11.2013 7:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s existujícím threadem. Netřeba zakládat nový.
Predator

Příspěvek od Predator »

No tak tu je to dosť nejasne formulované ... Chceš len brnkať niečo iba na klavírnom zvuku? To ale asi moc diskotékových melódií nepohráš. V tomto prípade by stačilo nejaké jednoduché stage piano bez kladivkovej mechaniky ...
Ak si pod pojmom "brnkanie" predstavuješ niečo sofistikovanejšie, t.j. chceš mať aj dajaké bicie, doprovody atď, tak tam potrebuješ niečo iné - samohrajku, aranžér alebo bazárový workstation.

MM6 by sa dala, v pohode. Možno by som Ti vedel predať na dobierku moju starú Yamahu QS-300 za 200E + dopravné.
Momentálne bez kapely, stále hľadám

Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ... :)
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Predator, k upřesnění jeho požadavků na ty klávesy se koukni i na ta videa.
Predator

Příspěvek od Predator »

No tak podľa tých videí by to MM6 snáď aj šlo ...
Momentálne bez kapely, stále hľadám

Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ... :)
romi

Re:

Příspěvek od romi »

Scotty píše:T E413ky mám a naprostá spokojenost akorát jak je tam to USBéčko tak mi to normálně jelo a měl jsem to v kompu jako midi zařízení a teď když jsem reinstalovat Wokna tak se mi ty klávesy vůbec k tomu kompu nehlásí nevíte někdo co stím????JINAK SRY ŽE TO PÍŠU TADY KDYŽ O TOM MÁM VLASTNÍ TÉMA ALE TAM SE MI NIKDO NEHLÁSÍ....
Jaké Wokna ? A v kterém programu se nehlásí ?
lada- píše:Zdravím. Jsem naprostý začátečník (na klavír jsem hrál v 1. a 2. třídě ZŠ :D ) a nyní bych se k tomu chtěl vrátit. Přemýšlím mezi těmato dvouma modely. Může mi někdo poradit který koupit? Potřebuji aby to mělo výstup na sluchátka (bydlím v činžáku) a hlavně abych si tam mohl nahrávat svoje melodie a do nich hrát. Nehodlám hrát v nějakých kapelách. Chtěl bych na tom brnkat jen nějaký moderní melodie - znáte to - dá se s tím machrovat před ženskýma. Prostě aby se na tom daly hrát moderní songy co slyšíme v rádiu, na diskotékách atd :-D

neco ve stylu:

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=J4gHPWMx6pc
http://www.youtube.com/watch?v=9aHCN306kLU
Mám možnost koupit jetou yamahu mm6 za 6 tisíc. Má to smysl nebo mám vzít ty druhé? děkuji moc za odpověď.
Raději bych šel touto cestou DAW plus něco takového http://kytary.cz/novation-remote-49-sl- ... tAod8gMAAQ mám to doma.....

pavlii: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky. Používej prosím "Upravit" !!
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Re:

Příspěvek od Hendrek »

romi píše:
Scotty píše:T E413ky mám a naprostá spokojenost akorát jak je tam to USBéčko tak mi to normálně jelo a měl jsem to v kompu jako midi zařízení a teď když jsem reinstalovat Wokna tak se mi ty klávesy vůbec k tomu kompu nehlásí nevíte někdo co stím????JINAK SRY ŽE TO PÍŠU TADY KDYŽ O TOM MÁM VLASTNÍ TÉMA ALE TAM SE MI NIKDO NEHLÁSÍ....
Jaké Wokna ? A v kterém programu se nehlásí ?
Ehm, myslíž, že když budeš reagovat na 4 a 1/2 roku starý příspěvek, dostaneš nějakou odpověď :roll: .
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“