Zdravím,
zvažuji koupi digitálního piana (pravděpodobně Yamaha P105), ale mám zřejmě neobvyklý problém; a tím je nedostatek prostoru. Zajímá mne tedy, zda-li je možné skladovat digi piano vertikálně. Předem díky za odpovědi.
Skladování digi piana
Pravidla fóra
Re: Skladování digi piana
Hoj, myslím, že vzhledem k tomu, že stage piana jsou stavěna tak, aby snesla častou manipulaci a přenášení z místa na místo, je nějaké postávání ve vertikální poloze nemůže rozhodit. 
Digi piano Kawai CA-95 Rosewood od června 2013. 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Rozhodně v tom nebude problém, kromě většího rizika pádu při nedostatečném zajištění 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No, bacha na to. Nevím jestli je to obecná vlastnost, nebo nahodilá událost, ale jednou jsem nechal svůj Korg SP250 na stojáka, po týdnu jsem jej zase zapojil a nehrály některé klávesy. Nakonec jsem přišel na to, že závadu odstraním, když na nehrající klávesu silně zahraji. Tím se tam asi odblokovala nějak zaseklá kladívková mechanika a už to zase bylo ok.
Ono teoreticky by mělo být výrobcem udáno, zda lze daný nástroj skladovat na stojáka, ale nevím, jestli to výrobci opravdu někde uvádějí.
Digi piano Kawai CA-95 Rosewood od června 2013.