Skladování digi piana

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
sn00ze

Skladování digi piana

Příspěvek od sn00ze »

Zdravím,

zvažuji koupi digitálního piana (pravděpodobně Yamaha P105), ale mám zřejmě neobvyklý problém; a tím je nedostatek prostoru. Zajímá mne tedy, zda-li je možné skladovat digi piano vertikálně. Předem díky za odpovědi.
clayman

Re: Skladování digi piana

Příspěvek od clayman »

Hoj, myslím, že vzhledem k tomu, že stage piana jsou stavěna tak, aby snesla častou manipulaci a přenášení z místa na místo, je nějaké postávání ve vertikální poloze nemůže rozhodit. :)
Digi piano Kawai CA-95 Rosewood od června 2013. :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Rozhodně v tom nebude problém, kromě většího rizika pádu při nedostatečném zajištění :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

No, bacha na to. Nevím jestli je to obecná vlastnost, nebo nahodilá událost, ale jednou jsem nechal svůj Korg SP250 na stojáka, po týdnu jsem jej zase zapojil a nehrály některé klávesy. Nakonec jsem přišel na to, že závadu odstraním, když na nehrající klávesu silně zahraji. Tím se tam asi odblokovala nějak zaseklá kladívková mechanika a už to zase bylo ok.
clayman

Příspěvek od clayman »

Ono teoreticky by mělo být výrobcem udáno, zda lze daný nástroj skladovat na stojáka, ale nevím, jestli to výrobci opravdu někde uvádějí.
Digi piano Kawai CA-95 Rosewood od června 2013. :)
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“