Inak ulakomil sa už niekto na tú s2jku?
Kinx Díki, ale to zase nie, najbližší odchod do anglicka možno tak v lete
tak to je to první, co člověka napadne, ale vzhledem k tomu, že je to novinka, to asi nebude ten případ.Smrťokvítek píše:No v audioteku v Brně mívají občas takovéto zajímavé výprodeje ale já se vždycky bojím toho, že to jsou prostě kytary, které nikdo nechtěl -> horší kusy. Jak jinak se zbavit něčeho co dlouho leží na prodejně a nikdo to nekupuje?
ten gigbag by mě nešval v případě, že bych věděl, že ty ušetřené peníze použili na kvalitnější dřevo. Co jsem se tak dočetl, tak by mělo mít tu samou ''grade'' jako core modely, akorát neřeší tolik vizuál. Krky jsou z více kusů, což je plus pro stabilitu a celkovou pevnost.Alternátor píše:No jak jsem už říkal, pokud tu kytaru koupíš za dvacku, tak je situace trochu jiná, než za 37 a pár tisíc za futrál už tu roli nehraje. Ovšem když už ten nástroj koupíš za plnou palbu... Nerad se opakuju, ale doopravdy mi příjde jako ojebávka ke kytaře za 1400 dolarů dát jen gig bag. Plus fakt, kterej samozřejmě výrobce neovlivní, ale u nás to stejně stojí ještě podstatně víc.
Jenom zkouším, jestli bude zájem. Pár koncertů jsem na něj odehrál a moc mi nesedí to 4-knoflíkové ovládání.Kinx píše:SG uz jde zase z domu?