PRS - kde se vyplatí hledat?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
jakub1302

Re: PRS - kde se vyplatí hledat?

Příspěvek od jakub1302 »

Do šľaka, je toto možné? S2ka za cenu SEčka :( už som objednal SEčko z rakúska to je škoda jak trám.
Inak ulakomil sa už niekto na tú s2jku? :D
Kinx Díki, ale to zase nie, najbližší odchod do anglicka možno tak v lete :)
Trey
last.fm: http://www.last.fm/user/Roonagu
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/roonagu

Příspěvek od Trey »

Zatraceně S2 za takovou cenu, nová..tak těžký odolávat. Už se vidím jak to dneska to v noci pod vlivem alkoholu koupím :mrgreen:
Dustborn - http://bandzone.cz/dustborn
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

ja nevim, me ty S2 nejak nevzrusujou. - bezne stoji nova tolik, co jety klasicky custom. jeste jsem teda na zadnou nehral, tak samozrejme nechci nic predjimat :)
Trey
last.fm: http://www.last.fm/user/Roonagu
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/roonagu

Příspěvek od Trey »

V tomhle ohledu samozřejmě ano, ale pochybuju že někdy uvidím na bazaru/ebay/atd jetej klasickej Custom za 20 000.
Dustborn - http://bandzone.cz/dustborn
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

za ty prachy se da se stestim sehnat CE.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

No v audioteku v Brně mívají občas takovéto zajímavé výprodeje ale já se vždycky bojím toho, že to jsou prostě kytary, které nikdo nechtěl -> horší kusy. Jak jinak se zbavit něčeho co dlouho leží na prodejně a nikdo to nekupuje? :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Smrťokvítek píše:No v audioteku v Brně mívají občas takovéto zajímavé výprodeje ale já se vždycky bojím toho, že to jsou prostě kytary, které nikdo nechtěl -> horší kusy. Jak jinak se zbavit něčeho co dlouho leží na prodejně a nikdo to nekupuje? :)
tak to je to první, co člověka napadne, ale vzhledem k tomu, že je to novinka, to asi nebude ten případ.

Ty S2 mě taky nijak extra nevzrušují, ale nebylo by špatné, aby ji tam někdo skočil omrknout :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Rád bych ji příští týden nějak skočit prumbnout, pokud tam vydrží a bude chvilka času... Docela jsem zvědavý, co to bude zač, jakkoli mě to z hlediska nakupování nechává chladným.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Příjde mi trochu divný, že k těm kytarám dávaj jen gig bagy. Je fakt, že zrovna za tuhle cenu bych to neřešil, ale uvidíme, za kolik je budou pouštět normálně.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tak normální cena je nějakých těch 37k, co svítí u ostatních S2, které teda nejsou skladem. A dávat k tomu gigbag je rozhodnutí PRS, nikoli prodejce.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Alternátor

Tak samozřejmě, že je to věcí výrobce. To nebylo nijak myšlený proti Audioteku. Jen mi příjde zvláštní, že že na svoji střední třídu se neobtěžujou dávat pevný kufry. To je jako kdyby je Gibson taky dával jen ke Custom shopu a na Standardy se vykašlal. Zas tak levný ty kytary nejsou.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

ja myslim, ze clovek kterej si kupuje kytaru za takovy prachy uz veci jako pevny pouzdro k nastroji vetsinou neresi - ten litr az dva navic nejsou v celkovy castce az tak vyrazny navyseni. samozrejme by potesilo, ale neni to nic co by melo nejakou rozhodovaci vahu :)
Alternátor

Tady ani tak nejde o to, jestli na tom futrálu ušetříš, nebo ne. Na mě to spíš působí, jako že jim samotným ta kytara ani nestojí za to, aby ji nějak ochránili. Možná je to pitomá úvaha, ale já to tak vidím.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

jediny co jim za to stoji, je uspora co se tyce financi ;) spousta lidi pak stejne rado pujde a koupi si od nich origo futral co se normalne dava k custom/std.
Alternátor

No jak jsem už říkal, pokud tu kytaru koupíš za dvacku, tak je situace trochu jiná, než za 37 a pár tisíc za futrál už tu roli nehraje. Ovšem když už ten nástroj koupíš za plnou palbu... Nerad se opakuju, ale doopravdy mi příjde jako ojebávka ke kytaře za 1400 dolarů dát jen gig bag. Plus fakt, kterej samozřejmě výrobce neovlivní, ale u nás to stejně stojí ještě podstatně víc.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Alternátor píše:No jak jsem už říkal, pokud tu kytaru koupíš za dvacku, tak je situace trochu jiná, než za 37 a pár tisíc za futrál už tu roli nehraje. Ovšem když už ten nástroj koupíš za plnou palbu... Nerad se opakuju, ale doopravdy mi příjde jako ojebávka ke kytaře za 1400 dolarů dát jen gig bag. Plus fakt, kterej samozřejmě výrobce neovlivní, ale u nás to stejně stojí ještě podstatně víc.
ten gigbag by mě nešval v případě, že bych věděl, že ty ušetřené peníze použili na kvalitnější dřevo. Co jsem se tak dočetl, tak by mělo mít tu samou ''grade'' jako core modely, akorát neřeší tolik vizuál. Krky jsou z více kusů, což je plus pro stabilitu a celkovou pevnost.
KAždopádně pokud se mi podaří prodat SGčko a ještě tam bude, tak ji vyzkouším, protože jediné co mi u SEčka chybělo je to kvalitnější dřevo.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

SG uz jde zase z domu? :)
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

a co by pak davali k tem drahym modelum? Prirucni vrtulnik?
Kdyz uz by byl pevny kufr k nizsi spodni tride?
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Kinx píše:SG uz jde zase z domu? :)
Jenom zkouším, jestli bude zájem. Pár koncertů jsem na něj odehrál a moc mi nesedí to 4-knoflíkové ovládání.

Ten kufr, nebo spíš jeho absenci, u S2 beru jako mínus a je to jeden ze střípků, které jim budou dost vytýkány. Ale třeba jsou ty S2jky tak povedené, že se bojí, aby si nekonkurovaly s ''core'' modely :lol:
Alternátor

Pokud se podíváš, tak už je za 37. Zdražili ji dřív, než jsem o ní začal vážně uvažovat.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“