Nový Bullet Strat od Squieru

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

kytaram.cz nic nevěř , je to velkej vobchod a de jim jenom vo to aby se uživili , kdybych nemusel tak tam nic nekupuju ,ale na druhou stranu tam maj supr ceny a věci co jinde nemaj
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Já je využívám jenom jako místo pro zkoušení, většinou nakupuju jinde.... :) A věřit jim asi fakt nelze všechno, stačilo mi, když mi jednou kamarád vyprávěl, jak tak šroubujou krky squier na těla stagg... Bůhví, z čeho ta kejtra je (no, ten fender možná taky :wink: ).
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
termyx

Příspěvek od termyx »

zkusim to o víkendu nafotit pořádně, jestli to stačí až pak..
to a to a za chvíli zas tohle
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

termyx píše:zkusim to o víkendu nafotit pořádně, jestli to stačí až pak..
jj staci..a le nechci te nijak zatezovat.. ono na to mam docela cas, mlada ma akustiku tak ma na cem trenovat.. aj jen tak nejak vybiram, co se treba koupi behem pristiho ctvrt roku..

jo a jak pokracujes s lampacem?
termyx

Příspěvek od termyx »

v poho..čas budu mít, takže by to neměl bejt problém.. :wink:
no s lampou..teď mam dost problémů se začátkem semestru a stejně nikdo zatim nechce toho voxe, takže mrtvej bod :x
termyx

Příspěvek od termyx »

takže tady je další várka fotek toho bulleta.. je jasně vidět..teda mělo by bejt, že tělo je slepený z několika kusů nějakejch špalíků plus k tomu vrchní a spodní deska...
mír všem :D
http://leteckaposta.cz/146366257
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

termyx píše:takže tady je další várka fotek toho bulleta.. je jasně vidět..teda mělo by bejt, že tělo je slepený z několika kusů nějakejch špalíků plus k tomu vrchní a spodní deska...
mír všem :D
http://leteckaposta.cz/146366257
no slepeny je to docela divoce :) diky moc za fotky. dneska se mi tu kytaru prave podarilo vyzkouset a nebyla vubec zla, ale nakonec se asi bude kupovat affinity v cervene barve s celojavorovym krkem.

jinak ten frontman 25r hraje nadherne.. teda myslim cisty kanal, ten zkresleny uz je podstatne horsi, ale o zkresleni nam ani moc neslo.. ten cisty je proste uplne mazany
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Pokud ses rozhodl pro affinity, tak můžu jen vřele doporučit. Jako začátečnická kytara super, ladění drží, čistej zvuk parádní, slušně zpracovaná...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Nero píše:Pokud ses rozhodl pro affinity, tak můžu jen vřele doporučit. Jako začátečnická kytara super, ladění drží, čistej zvuk parádní, slušně zpracovaná...
no i ta cervena metaliza je urco hezsi nez ta jednoducha cervena na bulletu. a i ty diecast ladici mechaniky budou lepsi nez ty pouze zakrytovany na bulletu.. ale ani bullet nehrala spatne, kdyby mela moje mlada jen 2700, tak klido smele do ni... ale na akustiku uz hraje rok a jde ji to, tak proc si kupovat zrovna to nejlevnejsi... a kdyz se treba rozhodne na affinity casem zmenit snimace (rm pakl stoji 2500 vcetne potaku snad), tak to tu kytaru zase posune o kus dal.. toho bych se prave u toho bulletu docela bal.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Ta afinita je určitě použitelná dál. Když se pošteluje dohmat, krk a oktávy (což uděláš stejně :wink: ) a přihodíš k tomu kvalitnější snímače, tak už to bude kytara poměrně slušná...

PetrPeter 1975 - 2008
termyx

Příspěvek od termyx »

qwer: jo nemáš zač..snad aspoň pomohly :)
tak to nakonec bude mít přítelkyně celkem dobrou sestavu na nějaký bluesování s tebou což :wink:
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

termyx píše:qwer: jo nemáš zač..snad aspoň pomohly :)
tak to nakonec bude mít přítelkyně celkem dobrou sestavu na nějaký bluesování s tebou což :wink:
no je jeste chudina cela zdesena z toho kolik ji to bude cele stat, takze se zatim s nakupem pocita, ale stale vyckava :D

jj jinak se snad aspon nauci hrat nejaky podkresy :D
termyx

Příspěvek od termyx »

qwer píše:
no je jeste chudina cela zdesena z toho kolik ji to bude cele stat, takze se zatim s nakupem pocita, ale stale vyckava :D

jo on ze začátku si člověk řiká..tři tisíce? tolik? sakra kde na to mam brát..a pak časem zjistíš že i deset kapříků je málo :lol:
aby se nerozehrála a nakonec tě nerozválcovala..bacha na to :D
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

termyx píše:
qwer píše:

jo on ze začátku si člověk řiká..tři tisíce? tolik? sakra kde na to mam brát..a pak časem zjistíš že i deset kapříků je málo :lol:
aby se nerozehrála a nakonec tě nerozválcovala..bacha na to :D
jj je to mozne.. ja uz mam el. skoro deset let a porad hraju na pi.. :D
termyx

Příspěvek od termyx »

nejde o to jak hraješ, ale jestli tě to baví... jinak už bych asi skončil :lol: :D
RychlejBen

Zkušenosti: SQUIER Bullet Strat® with Tremolo HSS

Příspěvek od RychlejBen »

Jako první kytaru jsem si koupil SQUIER Bullet Strat with Tremolo HSS. Kupoval jsem na netu s tím, že až se něco naučím a zjistím co a jak půjde z domu. Následující řádky něchť poslouží tomu, kdo o podobném nástroji uvažuje. V tuto chvíly kytara ladí a to i v oktávách a dá se na to cvičit, ale že to nebylo bez boje.

Šrouby
Nevím jestli je to materílálem těla, šrouby, nebo za to můžou velké předvrtané otvory, ale tak pětina šroubů byla ve dřevě stržená, aniž bych to nějak dotahoval. U těch malých co drží pick guard a ten kryt zezadu to až tolik nevadí. Horší je, že se mi během hraní vypadl i šroub na úchytu popruhu. Dále plechový mezikus který napíná pružiny tremola drží na dvou šroubech do těla měl jeden z nich byl vytržený, takže byl celý ten držák v kytaře nakřivo. (o tom dále)

Krk
Mezi krkem a tělem nástroje byly v místě spoje papírové nálepky a piliny. Při manipulaci s kytarou tak docházelo k rozladění. Po vyčištění OK. Při vytahování strun pražce ze začátku drhly. (drsný povrch) Postupým hraním se to v často používaných plohách zlepšilo, ale jsou asi z příliš měkkého materiálu, takže to pořád není nic moc.

Tremolo
O vytržených šroubech úchytu pružin už jsem psal, pomohla výměna za podstatně delší a silnější vruty. Kyrara došla ve stavu kdy kobylka byla uprostřed mezi krajními polohami, takže šlo ohýbat tón na obě srany, ale nešlo pořádně naladit. Jako naprostému začátečníkovi mě je tremolo stejně na nic, takže jsem přitáhl pružiny tak, aby kobylka dosedla pevně na tělo a vibrapáku na kytaře nemám. Během napínání pružin se ještě trochu ohnul plechový úchyt mezi tělem a pružinama, asi taky kvalitní materiál. V tomhle stavu to drží ladění. Pro tuhle kategorii asi raději pevnou kobylku...

Brum
Nejšpíš špatně provedené uzemnění (o stínění ani nemluvě), ale všechny polohy krom humbuckeru samotného a obou singlů dohromady brumí. Hodně je to slyšet pokud zapnu overdrive. Zatím jsem to neřešil, musím se na to pododívat až budu mít někdy dole struny.

Z mého pohledu koupě takového nástroje smysl má, člověk ví na co si dát příště pozor :)
Všem začátečníkům přeju šťastnou ruku při výběru :)
torchie!

Re: Zkušenosti: SQUIER Bullet Strat® with Tremolo HSS

Příspěvek od torchie! »

RychlejBen píše:Brum
Nejšpíš špatně provedené uzemnění (o stínění ani nemluvě), ale všechny polohy krom humbuckeru samotného a obou singlů dohromady brumí. Hodně je to slyšet pokud zapnu overdrive. Zatím jsem to neřešil, musím se na to pododívat až budu mít někdy dole struny.
U singlecoilů je určitej brum normální. HB skoro nebrumí a u obou singlů se to navzájem vyruší, v jiných polohách ale ne.
Moje poklady:
Vintage VS6
Blackstar HT1
RychlejBen

Příspěvek od RychlejBen »

Aha, dik za info :)
mirostrat
Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirostrat »

tie velké diery riešim tak , že tam strčím až nadoraz tie kulaté , špicaté , tvrdé špáradlá na zuby , :) kolko treba , aj dve , no zmenším tým tu dieru a funguje to a je to rýchle http://www.earthinpictures.com/sk/predm ... _zuby.html , niekedy ich namočím do duvilaxu
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
MilanT

Re: Nový Bullet Strat od Squieru

Příspěvek od MilanT »

Netřeba mít dvě témata o zkušenostech s jedním typem kytary - sloučeno.
A jinak, vrut není šroub. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“