Marshall TSL 100 čudlíky u efekt, smyčky

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Miki

Marshall TSL 100 čudlíky u efekt, smyčky

Příspěvek od Miki »

zdravím, borci,

chci se přeptat k čemu tam ty čudle ze zezadu vlastně jsou, ať je zamáčknu nebo vymáčknu, rozdíl v tom není žádnej ... a celý mě to nějak zlobí, asi sem tomu uplně neporozumněl, mám to z druhý ruky, bez návodu

nenajde se tady nějakej znalec, kterýmu bych mohl zavolat a probrat to s nim?

dík moc !
afektband

Příspěvek od afektband »

hmm, nikdy jsem to neviděl, ale buď to bude ztlumení, nebo zesílení signálu ze smyčky, nebo to vypnutí zapnutí smyčky...těžko říct...co je tam napsaný?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Miki

Příspěvek od Miki »

afektband píše:hmm, nikdy jsem to neviděl, ale buď to bude ztlumení, nebo zesílení signálu ze smyčky, nebo to vypnutí zapnutí smyčky...těžko říct...co je tam napsaný?
taky sem si myslel, je tam "loop level" ale fakt to nic nedělá :(
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Miki píše:
afektband píše:hmm, nikdy jsem to neviděl, ale buď to bude ztlumení, nebo zesílení signálu ze smyčky, nebo to vypnutí zapnutí smyčky...těžko říct...co je tam napsaný?
Jo jedna hodnota je 0 Db a druhá -10 Db?
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
afektband

Příspěvek od afektband »

Miki píše:
loop level je hlasitost signálu ze smyčky. a důvod proč ti to nic nedělá bude asi ten, že ve smyčce nemáš nic zapojené.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Miki

Příspěvek od Miki »

afektband píše:
Miki píše:
loop level je hlasitost signálu ze smyčky. a důvod proč ti to nic nedělá bude asi ten, že ve smyčce nemáš nic zapojené.

chichi, ne ne ne, mám tam delay a chorus, právě proto se divim že to nic nedělá
afektband

Příspěvek od afektband »

Miki píše:
afektband píše:
Miki píše: taky sem si myslel, je tam "loop level" ale fakt to nic nedělá :(

chichi, ne ne ne, mám tam delay a chorus, právě proto se divim že to nic nedělá
Tak to se omlouvam...No a nejde vypnou smyčka přes foot? jestli jí třeba nemáš vypnutou...Nic jinýho mě už nenapadá, snad jenom že je to odpojený, nebo rozbitý.

stita

kanály

Příspěvek od stita »

Když hraju přes lampovýho Marshalla přes efekt v jednom kanálu a v druhém,tak by měl být ten zvuk úplně stejný,ne?Mě hraje v jednom kanále lepší a když přepnu foot...na druhej tak je slabší.Nebo,je dělanej každej kanál jinak?Předem díky
Kytara Jackson DXMG,Cort,Hlava Engl - Powerball 100 W, Reprobox Engl standard 4+12 celestion vintage 60,Efekt Boss super chorus CH1,Boss delay D6,mikrofón SHURE SM57
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“