zdravím, borci,
chci se přeptat k čemu tam ty čudle ze zezadu vlastně jsou, ať je zamáčknu nebo vymáčknu, rozdíl v tom není žádnej ... a celý mě to nějak zlobí, asi sem tomu uplně neporozumněl, mám to z druhý ruky, bez návodu
nenajde se tady nějakej znalec, kterýmu bych mohl zavolat a probrat to s nim?
dík moc !
Marshall TSL 100 čudlíky u efekt, smyčky
Pravidla fóra
hmm, nikdy jsem to neviděl, ale buď to bude ztlumení, nebo zesílení signálu ze smyčky, nebo to vypnutí zapnutí smyčky...těžko říct...co je tam napsaný?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Jo jedna hodnota je 0 Db a druhá -10 Db?Miki píše:taky sem si myslel, je tam "loop level" ale fakt to nic neděláafektband píše:hmm, nikdy jsem to neviděl, ale buď to bude ztlumení, nebo zesílení signálu ze smyčky, nebo to vypnutí zapnutí smyčky...těžko říct...co je tam napsaný?
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
loop level je hlasitost signálu ze smyčky. a důvod proč ti to nic nedělá bude asi ten, že ve smyčce nemáš nic zapojené.Miki píše:taky sem si myslel, je tam "loop level" ale fakt to nic neděláafektband píše:hmm, nikdy jsem to neviděl, ale buď to bude ztlumení, nebo zesílení signálu ze smyčky, nebo to vypnutí zapnutí smyčky...těžko říct...co je tam napsaný?
afektband píše:loop level je hlasitost signálu ze smyčky. a důvod proč ti to nic nedělá bude asi ten, že ve smyčce nemáš nic zapojené.Miki píše:taky sem si myslel, je tam "loop level" ale fakt to nic neděláafektband píše:hmm, nikdy jsem to neviděl, ale buď to bude ztlumení, nebo zesílení signálu ze smyčky, nebo to vypnutí zapnutí smyčky...těžko říct...co je tam napsaný?
chichi, ne ne ne, mám tam delay a chorus, právě proto se divim že to nic nedělá
Tak to se omlouvam...No a nejde vypnou smyčka přes foot? jestli jí třeba nemáš vypnutou...Nic jinýho mě už nenapadá, snad jenom že je to odpojený, nebo rozbitý.Miki píše:afektband píše:loop level je hlasitost signálu ze smyčky. a důvod proč ti to nic nedělá bude asi ten, že ve smyčce nemáš nic zapojené.Miki píše: taky sem si myslel, je tam "loop level" ale fakt to nic nedělá
chichi, ne ne ne, mám tam delay a chorus, právě proto se divim že to nic nedělá
kanály
Když hraju přes lampovýho Marshalla přes efekt v jednom kanálu a v druhém,tak by měl být ten zvuk úplně stejný,ne?Mě hraje v jednom kanále lepší a když přepnu foot...na druhej tak je slabší.Nebo,je dělanej každej kanál jinak?Předem díky
Kytara Jackson DXMG,Cort,Hlava Engl - Powerball 100 W, Reprobox Engl standard 4+12 celestion vintage 60,Efekt Boss super chorus CH1,Boss delay D6,mikrofón SHURE SM57