Tak jsem rád, že jsem tě pobavilHendrek píše:Fakt jsem se po ránu s chutí pobavil při představě (reálné) jak můj Voxík s attenuatorem na 0,25W v pohodě přeřve ten BehršitingerDiamant píše:Nejsou ty 4 W trošku málo? Měl bych ho sice převážně na domácí hraní a cvičení, ale mám strach aby to nebyla taková katastrofa, jako když jsem zkoušel u kámoše jeho nové kombo Behringer myslím, že 10 W:-)...takový hrozný zvuk.... Srovnáváš lampu a trand (rozuměj jabka s hruškama). A udaný výkon rozhodně neznamená hlasitost
.
Kombo na doma
Pravidla fóra
Re: Kombo na doma
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 10.01.2014 23:26, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Není třeba citovat celý příspěvek, když reaguješ jen na část ;).
Důvod: Není třeba citovat celý příspěvek, když reaguješ jen na část ;).
Behringer dělal a dělá docela dobrá malá komba na doma. Na insert jistě seženeš malý (s jednou lampou) AC108 a nebo nějaký celolampáč Bugera, malý, (to dělá taky on). Zvuk je dobrý. A za málo. Zmiňuji záměrně komba, která mají obyčejný, jakoby zastaralý zvuk, prostě zní "vintage", žádná moderna, chemie, obarvené zvuky, atraktivita. Mi to vyhovovalo.
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Kombo na doma
Tak s tím rozhodně nesouhlasím. Jediné, co by se dalo říct, že vzhledem k ceně dělá slušné kopie některých Boss krabiček.martina72 píše:Behringer dělal a dělá docela dobrá malá komba na doma.
Bejku, myslím si, že když má někdo hodnost nedůvěryhodný žvanil, tak ani nemá smysl rozebírat jeho názory 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Zvuk moc dobrý není (zejmína u toho AC), ta lampa v Ulim je jen pro ozdobu a sice je to za málo, ale u té Bugery zejména je to kompenzováno hodně malou spolehlivostí a častou poruchovostí.martina72 píše:Behringer dělal a dělá docela dobrá malá komba na doma. Na insert jistě seženeš malý (s jednou lampou) AC108 a nebo nějaký celolampáč Bugera, malý, (to dělá taky on). Zvuk je dobrý. A za málo. .
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Diamant: Chválím tvůj přístup, já o jeho hodnosti samozřejmě vím, ale přesto jsem tento "blud" chtěl nějak vyvrátit. Většinu věcí beru s nadhledem, ale tohle mi už nedalo
.
- Alternátor
V době, kdy jsem si objednával Laney LC15, mě od jeho koupě prodavač zrazoval a radil, ať si radši pořídím levnější Bugeru, že Laney jsou předražený. Když jsem si kombo byl vyzvednout, zrovna se tam s ním dohadoval chlápek, že na ten krám hrál dvakrát a potřetí se odporoučel. Chtěl vrátit peníze, což samozřejmě neprošlo a kombo šlo na reklamaci. V tu chvíli jsem opravdu "litoval", že jsem si nenechal tak dobře poradit. Některý Bugery sice nehrajou vyloženě blbě, ale při jejich reputaci bych do nich prostě nešel.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida