Laney nebo Warwick

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
jozza
Kontaktovat uživatele:

Laney nebo Warwick

Příspěvek od jozza »

Zdravím,
Mám malý dotaz, Chci si pořídit kombo a nevím jestli vzít LANEY 160W a nebo WARWICK 150w. A hraju metal..

Má někdo z těmato aparaturama nějané zkušenosti?? Co byse doporučili? :D

Pozn. Kiwi - přesunuto z baskytar
Frouman

Příspěvek od Frouman »

Warwick..... Měl jsem kytarový Laney a bylo to na h***o.
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
rehlo3

Příspěvek od rehlo3 »

podle toho na co to potrebujes,ja bych spise bral laneyho protoze moc neverim znackam ktera vyrabi baskytary a komba.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

rehlo3 píše:podle toho na co to potrebujes,ja bych spise bral laneyho protoze moc neverim znackam ktera vyrabi baskytary a komba.
U warwicka bych se nebál, to je podle mě vcelku kvalitní značka. Sice fušuje do všeho ohledně bas, ale nemyslím že něco z toho je šunt.
Jinak k tématu - pokdu ybch se rozhodoval čistě mezi těmato dvěma (mají prakticky stejnej výkon) tak bych se rozhodoval jen podle toho co mi líp sedne ušima. Ale zřejmě Laney...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Nevim jak to laney ale toho warwicka sem měl a nemusíš se ho bát ...akorát sem měl zrovna vadnej kus, ale to bylo tim že mi tam dali špatnou pojistku a pak se to celý spálilo...
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Jako ten Laney neni vůbec špatnej, rozumnej zvuk, hlasitost good. Spolehlivej aparát za rozumnou cenu,. nějaký zázraky nečekej, ale zvuk má celkem pěknej, za tu cenu je zlatej. S tim Warwickem nemám zkušenosti, ale toho Laneyho mám a nahradí ho až Little Mark II a to je už trochu jiná třída, takže doporučuju toho Laneyho
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
jozza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jozza »

A myslíte že mě bude těch 150-160w stačit i na menší koncertky? Nebylo by rozumnější přidat ty 2 000 a koupit už zrovna 250w Warwicka?? at pak nemusím jestě zhanět box aby mě bylo vůbec slyšet.... :D
Cliff

Příspěvek od Cliff »

jozza píše:A myslíte že mě bude těch 150-160w stačit i na menší koncertky? Nebylo by rozumnější přidat ty 2 000 a koupit už zrovna 250w Warwicka?? at pak nemusím jestě zhanět box aby mě bylo vůbec slyšet.... :D
160W nebude stačit. zaleží velikosti klubu nebo kde bude hrat
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

jozza píše:A myslíte že mě bude těch 150-160w stačit i na menší koncertky? Nebylo by rozumnější přidat ty 2 000 a koupit už zrovna 250w Warwicka?? at pak nemusím jestě zhanět box aby mě bylo vůbec slyšet.... :D
Určit bych ty 3 litry doplatil na tvym mistě...přece jen 250W už byc mohlo stačit. Navíc toho sweeta 25.1 tady kdosi měl a řikal myslim že spokojenost...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

jozza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jozza »

Jo díky hoši, moc ste mi pomohli, jsem si říkal raši se optám, než abych koupil neco blbého nebo slabého a pak k tomu musel kupovat jestě box.
Diky basaci!!! :lol: :D :lol:
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

jozza píše:Jo díky hoši, moc ste mi pomohli, jsem si říkal raši se optám, než abych koupil neco blbého nebo slabého a pak k tomu musel kupovat jestě box.
Diky basaci!!! :lol: :D :lol:
Nák nechápu jakej box myslíš? Jestli myslíš externí tak pokud je to kombo slabý tak ten box ti zas tak nemůže. A kromě toho oba ty warwicky výstup pro externí box nemaj... Ta 15.2 ti na koncerty stačit nebude-je to tak do normální hospody...Ta 25.1 je už, co se týče hlasitosti, lepší ,ale zase si stim zvukově tolik nevyhraješ. Mě teda ta 25.1 vyhovuje ale zase už je mnohom těší ho někde převážet . Těch 7 kilo navíc je fakt znát ale pokud máš auto tak to neni problem
Cliff

Příspěvek od Cliff »

zaleží jaké koncerty bude hrát koncert nemusí byt koncert :D
Obrázek
Obrázek
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

To sout váhou, jako už nemůže čekato pořádnej aparatur váhu pár kilo že... (kromě zesáků od Marka :D)

hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

KIWI píše:To sout váhou, jako už nemůže čekato pořádnej aparatur váhu pár kilo že... (kromě zesáků od Marka :D)
Jenom sem porovnával dvě komba a váha je podstatnej rozdíl... :roll:
jozza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jozza »

Vaha neni moc podstatná, hlavně že to má dobry vykon a neco to vydrží a da se to poslouchat.!!! :lol: :D
Cliff

Příspěvek od Cliff »

kdo má auto tak to moc neřeší :)
Obrázek
Obrázek
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Cliff píše:kdo má auto tak to moc neřeší :)
No já nevím, ale na auto se taky úplně spoléhat nedá. Ponejprve tě nedoveze úplně všude a až na plánovaný konec trasy a navíc občas je to docela opruz (nedáš si pivo, apod...)
Janus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janus »

Tomu Laney moc nevěřím.Na 100% bych šel radši do toho Warwicku.
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“