Mám malý dotaz, Chci si pořídit kombo a nevím jestli vzít LANEY 160W a nebo WARWICK 150w. A hraju metal..
Má někdo z těmato aparaturama nějané zkušenosti?? Co byse doporučili?
Pozn. Kiwi - přesunuto z baskytar
U warwicka bych se nebál, to je podle mě vcelku kvalitní značka. Sice fušuje do všeho ohledně bas, ale nemyslím že něco z toho je šunt.rehlo3 píše:podle toho na co to potrebujes,ja bych spise bral laneyho protoze moc neverim znackam ktera vyrabi baskytary a komba.
160W nebude stačit. zaleží velikosti klubu nebo kde bude hratjozza píše:A myslíte že mě bude těch 150-160w stačit i na menší koncertky? Nebylo by rozumnější přidat ty 2 000 a koupit už zrovna 250w Warwicka?? at pak nemusím jestě zhanět box aby mě bylo vůbec slyšet....

Určit bych ty 3 litry doplatil na tvym mistě...přece jen 250W už byc mohlo stačit. Navíc toho sweeta 25.1 tady kdosi měl a řikal myslim že spokojenost...jozza píše:A myslíte že mě bude těch 150-160w stačit i na menší koncertky? Nebylo by rozumnější přidat ty 2 000 a koupit už zrovna 250w Warwicka?? at pak nemusím jestě zhanět box aby mě bylo vůbec slyšet....
Nák nechápu jakej box myslíš? Jestli myslíš externí tak pokud je to kombo slabý tak ten box ti zas tak nemůže. A kromě toho oba ty warwicky výstup pro externí box nemaj... Ta 15.2 ti na koncerty stačit nebude-je to tak do normální hospody...Ta 25.1 je už, co se týče hlasitosti, lepší ,ale zase si stim zvukově tolik nevyhraješ. Mě teda ta 25.1 vyhovuje ale zase už je mnohom těší ho někde převážet . Těch 7 kilo navíc je fakt znát ale pokud máš auto tak to neni problemjozza píše:Jo díky hoši, moc ste mi pomohli, jsem si říkal raši se optám, než abych koupil neco blbého nebo slabého a pak k tomu musel kupovat jestě box.
Diky basaci!!!![]()
![]()