Druhá otázka jest, zdali byste mi doporučili nějaké kytarové komba s možností line-out (dejme tomu do 5000,-).
Předem děkuji
A proč chceš posílat zvuk komba do mixu linkou ?wifi112 píše:Zdravíčko. Zajímalo by mě, zda-li z výstupu komba na sluchátka by byl dostatečný signál při hnaní kombo - mixák - repra.
Druhá otázka jest, zdali byste mi doporučili nějaké kytarové komba s možností line-out (dejme tomu do 5000,-).
Předem děkuji.
Ne, pokud nemáš powermix, za mix potřebuješ ještě zesilovač. Pokud ti zesík jen vypadl viz parisův odkaz.wifi112 píše:kombo - mixák - repra.
Ha. Ano. Zesík mi vypadlJosé píše:Ne, pokud nemáš powermix, za mix potřebuješ ještě zesilovač. Pokud ti zesík jen vypadl viz parisův odkaz.wifi112 píše:kombo - mixák - repra.
Můžeš mi prosím více přiblížit tu emulaci repra? Se zkresleným zvukem hrát také chci.Stanley06 píše:Bacha na to, line out je sice na hraní do mixu, úroveň signálu bude v pohodě, ale pro hraní zkreslených zvuků je třeba aby měl i nějakou emulaci repra (nebo byla použita nějaká externí), v levných kombech bývají většinou dost mizerné nebo vůbec a pak to zní jen jako vosí roj
Ojoj!wifi112 píše:Mám vyhlídlou plzeňskou firmu Fidek