STAGG - Fat Stratocaster - Serie - 730
Pravidla fóra
-
Martin Haluza
STAGG - Fat Stratocaster - Serie - 730
Chtel bych vedet vase nazory sem zacatecnik.
http://kytary.cz/stagg-fat-stratocaster ... :Stagg:1:0
Aivn86// doplněn odkaz na kytaru
http://kytary.cz/stagg-fat-stratocaster ... :Stagg:1:0
Aivn86// doplněn odkaz na kytaru
hele moch by si sem taky hodit jakej styl by si chtel hrat a kolik do ty kejtri chces vrazit .ale ja si myslim ze tahle znacka tady byla rozebirana dost a co ja vim tak nani moc chvali nebylo nemyslim primo tady natu kejtru ale de rozhodne o znacku skus si radsi neco najit od SQUIER BY FENDER je to rozhodne lepsí znacka nez stagg ale hlavne si tu kytaru musis vyzkouset muze ti treba do ruky padnout i ten stagg ale jak rikam chce to vyzkouset

- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
A víš že bych řekl že to není špatný nápad?hardcore guitarist píše:JJ vlastně Epi junior!!! Kup si ji a pak tam hod lepší snímač a máš kytaru jak prase!!!
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Pokud by jsi narazil na dobrej kousek tak na začátek proč ne. Ale za ty peníze se dá na bazaru koupit i lepší kytara. Zase pokud jsi začátečník tak těžko na bazaru sám něco vybereš. Bude ti víc vyhovovat nová kytara. Má zaruku a je to jednodušší. Ale pokud máš kamaráda, kterej se v tom vyzná tak zkus kouknout i po něčem jiném...
Fokus má hodně novejch hrozně pěknejch Stratocasterů:
http://www.fokuskytary.cz/zvetsiimage1. ... a&jazyk=cz
Třeba tenhle. Trochu dražší, ale už by to mohlo trochu být kvalitka....
Koukni na jejich stránky je tam toho moře. A spousta cenovejch akcí.
Pokud by jsi koukal po těch Fokusech tak bych doporučil vynechat z výběru ty který mají korpus z "PLY WOOD" . Je to nějak podezdřele lehký a podle překladu bych to odhadl na překližku
Jinak Squier taky není k zahození

Fokus má hodně novejch hrozně pěknejch Stratocasterů:
Třeba tenhle. Trochu dražší, ale už by to mohlo trochu být kvalitka....
Koukni na jejich stránky je tam toho moře. A spousta cenovejch akcí.
Pokud by jsi koukal po těch Fokusech tak bych doporučil vynechat z výběru ty který mají korpus z "PLY WOOD" . Je to nějak podezdřele lehký a podle překladu bych to odhadl na překližku
Jinak Squier taky není k zahození
Naposledy upravil(a) aivn86 dne 2.01.2008 22:05, celkem upraveno 4 x.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Je to stejný jako standart, akorát s jedním snímačem a bez lízátka... to znamená nechat komplet předělat u kytaráře a bude z toho good kytara
a za ty prachy to bude hrát supr
ajvne (já nevím proč, furt si tě spojuju s ajvnem, exhráče cs z fabUG) ten link si tam ani dávat nemusel, každýmu stačí první slovo
ajvne (já nevím proč, furt si tě spojuju s ajvnem, exhráče cs z fabUG) ten link si tam ani dávat nemusel, každýmu stačí první slovo
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
To se mi nezdá. Když už tak bych spíš řekl že tělo to má stejné jako Special II a to je poloviční oproti origumycountry píše:Je to stejný jako standart, akorát s jedním snímačem a bez lízátka... to znamená nechat komplet předělat u kytaráře a bude z toho good kytaraa za ty prachy to bude hrát supr
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Tak já si myslím že Epi bude mít všechny kousky skoro stejné jinak kdybych měl ted prachy tak si to beru jako náhradní kytaru....Joey píše:A víš že bych řekl že to není špatný nápad?hardcore guitarist píše:JJ vlastně Epi junior!!! Kup si ji a pak tam hod lepší snímač a máš kytaru jak prase!!!ale musel by to být dobře zpracovaný kus
...neví někdo jakou to má tloušťku dřeva?
s tim staggem se to má asi tak, mam S402jku se sady, je to podle mě absolutně shodný s tou 730kou, a nevidim v tom jako v první kytaře problém, zpracování slušný, poťáky nechrastěj, krk lícuje dobře, snímače sice nic moc ale fungujou a za tu cenu...
Jedinej problém mam v tom že nedrží ladění a v podstatě než ji člověk doladí tak se zase rozladí
Ale dá se to. Takže podle mě to neni nutně nejhorší možnost, speciélně když člověk začíná a neumí nic a neví jak dlouho to vydrží...
mimochodem ta moje je z kytar.cz poslaná po netu takže bych neřek že to je raritní dobrej kus
ale samozřejmě nechci srovnávat, vim že se daj sehnat lepší i v téměř stejný cenový hladině.
elektrika Stagg S402-BK/kombo Stagg GA 20
+ ak. jumbo Adonis, moje první
+ ak. jumbo Adonis, moje první
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
hardcore guitarist píše:Tak já si myslím že Epi bude mít všechny kousky skoro stejné jinak kdybych měl ted prachy tak si to beru jako náhradní kytaru....Joey píše:A víš že bych řekl že to není špatný nápad?hardcore guitarist píše:JJ vlastně Epi junior!!! Kup si ji a pak tam hod lepší snímač a máš kytaru jak prase!!!ale musel by to být dobře zpracovaný kus
...neví někdo jakou to má tloušťku dřeva?
Nemá
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
je to tam.....
El. kytara epiphone lp junior 4 měsíce stará
Prodám el. kytaru epiphone les paul junior v barvě vintage sunburst,nově natažené struny gibson LP,4 měsíce stará,osobní odběr,popřípadě na dobírku,víc info a fotky mailem,+ kytarový stojan,ladička marshall,obal rockbag,prostředky na čištění hmatníku a kytary,prodám nejlépe dohromady+ 3m a 9m kabel warvick,3000Kč komplet
PKomrska@seznam.cz
Region: Brněnský kraj
Zařazeno: 13.1.2008 13:04
foto http://www.hudebnibazar.cz/foto.php?ID=295948
El. kytara epiphone lp junior 4 měsíce stará
Prodám el. kytaru epiphone les paul junior v barvě vintage sunburst,nově natažené struny gibson LP,4 měsíce stará,osobní odběr,popřípadě na dobírku,víc info a fotky mailem,+ kytarový stojan,ladička marshall,obal rockbag,prostředky na čištění hmatníku a kytary,prodám nejlépe dohromady+ 3m a 9m kabel warvick,3000Kč komplet
PKomrska@seznam.cz
Region: Brněnský kraj
Zařazeno: 13.1.2008 13:04
foto http://www.hudebnibazar.cz/foto.php?ID=295948
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
ty juniorky sou překližkovej šmejd... rovnou může koupit tu stagghardcore guitarist píše:JJ vlastně Epi junior!!! Kup si ji a pak tam hod lepší snímač a máš kytaru jak prase!!!
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
stagg
Sem sice zacatecnik ,ale nevim co maji vsichni proti staggu..konkretene teda tomu s402 (tenhle 730 je podle vseho uplne stejnej jen ne ze sady). Mam tu kytaru a i kdyz nemuzu zrovna srovnavat tak nemam nejmensi problem. Prazce sou v pohode, ladeni mi drzi, v lakovani ( no ve zpracovani celkove) nevidim chybu. Pravda je,ze nemuzu rict jak dobry sou snimace,ale v tyhle cenovy kategorii to asi nebude nic extra to je jasny. Nicmene co na ni "hraju" prijde mi zvuk ok,ale jak rikam nemam takovy srovnani. Mozna sem mel kliku na kus (jak tu nekdo psal,ze mu nedrzi ladeni) nebo tomu jen nerozumim,ale me prijde za ty penize v pohode. Jedinej problem mam ted,ze sem menil struny a delal udrzbu a asi jak sem mel tochu vic mokrej hadr se mi udelali u ladicich kolicku vzduchove bubliny.. kdyby nekdo vedel jestli se stim da neco setrne udelat tak dejte vedet. Njn chybama se clovek uci 
Já si myslim, že hlavní problém Staggu je, pominem-li to, že jim občas někdeněco ujede, že hrajou jen struny. Když člověk vezme Stagg, chytne E dur v nultý poloze a trsátkem hrábne pořádně přes všechny struny, nic necítí(a pokud je to nasucho, tak skoro nic neslyší).
Aspoň takový jsou moje zkušenosti.
A pak jsou ty kytary dost prasácky uděalný, někde chybí lak, někde je něco křivě atd..
Ale dokud autor neřekne, co chce hrát, tak tu těžkoněco poradíme.
Ale en fokus nebo Corty G jsou univerzální a fajn:)
A pak jsou ty kytary dost prasácky uděalný, někde chybí lak, někde je něco křivě atd..
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- jaroslav.celujko
- last.fm: http://www.last.fm/user/celujkojaroslav
- Kontaktovat uživatele:
Ja tenhle "nastroj" mam take. Koupil jsme ho ze sady, a reknu, ze je to spise horsi kytara, hlavne zpracovanim. Ladeni u me drzi celkem hodne dobre a celkem i ladi, snimace jsem vymenil, takze nezni to uz tak strasne(jinak radim prepajet celou elektroniku znova, nebo rovnou dat jinou, u me chrci potaky i prepinac), ale prazce jsou uplne strasne, jakoby delane z masla(mam tu kytaru pres rok a pul, a jsou uz silene sjete, skoro vsechny uz drnci), pak mi zrezly vsecky srouby(loziska jsou take nekvlitne udelana, zavity jsou skoro vsude strzeny, takze pickguard uz drzi blbe, a konektor pro jack skoro vubec). Nereknu, ze jsem se s tim hezky choval, ale nic mene, porad bych cekal asi trochu vetsi vydrz, jinak ale ta kytara podle ma hodne pohodlny krk
.
-Charvette 150 Japan;
-Kemper Profiling Amp rack;
-Marhsall 8100 + Marshall 1960A;
-Marshall 8080;
-Kemper Profiling Amp rack;
-Marhsall 8100 + Marshall 1960A;
-Marshall 8080;
Tak tohle můžu 100pro potvrdit. Staggu to dřevo vůbec nevibruje, jinak ta kytara ale nemá žádný problém! Jako začátečník jsou koupil sadu "surf" od Staggu (v Tescu za 3 litry, no nekupte to). Po třech měsících hraní jsem přešel na Cort Evl Z4, ze sady dále používám jen kombo, popruh a pouzdro. Je to opravdu dobrý na to, aby si člověk odzkoušel, jestli ho to hraní vůbec bude bavit, než uvalí prachy za něco lepšího.Asanoth píše:Já si myslim, že hlavní problém Staggu je, pominem-li to, že jim občas někdeněco ujede, že hrajou jen struny. Když člověk vezme Stagg, chytne E dur v nultý poloze a trsátkem hrábne pořádně přes všechny struny, nic necítí(a pokud je to nasucho, tak skoro nic neslyší).
To kombo je strašný, ale hrát se na to dá - já to mám tak, že ze sluchátkového výstupu to ženu do domácího sterea, takže je zvuk (co se týče repráků) o něco lepší - dá se s tím doma žít.
BTW, kdyby ten Stagg někdo chtěl, dám za 1.500 sadu (kytara, 10W kombo, pouzdro, kabel), nebo 1.000 samotnou kytaru bez zbytku. Je to klasická kopie Stratocaster v barvě Sunburst a vypadá absolutně OK. Zvukově to vůbec není špatný za ty prachy.
EDIT: jo a je to v záruce, koupeno v prosinci 08. Pokud by se tam projevilo nějaké výrazné opotřebení, jak tady píše ten přede mnou, proč to nereklamovat? Od toho je záruka 24 měsíců.
Ta moje je teda zatím OK, ještě nic neupadlo