Kytarový aparát-zesilovač a reprobox do 26 tisíc....???

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
DarkFlame

Kytarový aparát-zesilovač a reprobox do 26 tisíc....???

Příspěvek od DarkFlame »

Zdravím všechny, potřebuji poradit jak vybrat aparát (zesilovač plus box), do cca 26 tisíc. Já mám vyhlídnutou hlavu od Marshalla-Hlava AVT 150HX
Výkon: 150W, 4 kanály a k tomu reprobednu taky od Marshalla 200W...Udělal bych dobře..?? Nebo mi pls poradte co vybrat...Hraju Metal..Děkuji za rady :wink:
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Metal...Osobně fandim: http://www.a-znastroje.cz/?node=29&firmaselect=89

Ono se dost říká že to IMG jde k Marshallu,ale co sem slyšel od pavla2 tady z fóra tak je to hodně Hi - gain na metal dobrá věc a do kupy to máš těch 26 tis. a budeš mít suprovej apec.Pavel2 kdysi někde tady psal že se ten aparát neztrácí vedle mesy dualrecto :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
DarkFlame

Příspěvek od DarkFlame »

Díky moc za radu, můžu se ještě zeptat jakými reproduktory je ten box osazen..jestli celestion či co..?? Díky
afektband

Příspěvek od afektband »

DarkFlame píše:Díky moc za radu, můžu se ještě zeptat jakými reproduktory je ten box osazen..jestli celestion či co..?? Díky
Řek bych že celestiony tam budou těžko. Ale pokud to bude aspoň v dobrym provedení, tak ty repráky určitě chvíli vydrží a časem (1-2 roky) dokoupit nový repro.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Hele voda na muj mlejn :P Myslim že sou v tom boxu celestiony,ale nechci kecat,možná eminence,můžu se poptat..každopádně tlačí jak prase :-) A vedle mesy se rozhodně neztratí, viz konflikt - mesa (tušim právě dual...nevim prostě ňákej rect :P), přes tu hraje ten frontman,co k tomu má za box nevim,ale chodelka hraje přes tuhle hlavu s timhle boxem,a kdo ten zvuk neslyšel,o moc přichází :-) Ale pač už todle píšu na tomle fóru postopadesátý,nebudu se rozepisovat :-) Jestli chceš silnou lampu za tydle prachy,neváhal bych a šel do IMG Stage Line
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
DarkFlame

Příspěvek od DarkFlame »

MrDuck píše:Hele voda na muj mlejn :P Myslim že sou v tom boxu celestiony,ale nechci kecat,možná eminence,můžu se poptat..každopádně tlačí jak prase :-) A vedle mesy se rozhodně neztratí, viz konflikt - mesa (tušim právě dual...nevim prostě ňákej rect :P), přes tu hraje ten frontman,co k tomu má za box nevim,ale chodelka hraje přes tuhle hlavu s timhle boxem,a kdo ten zvuk neslyšel,o moc přichází :-) Ale pač už todle píšu na tomle fóru postopadesátý,nebudu se rozepisovat :-) Jestli chceš silnou lampu za tydle prachy,neváhal bych a šel do IMG Stage Line
Díky moc za rady...tak to vypadá, že asi pudu spíš do tohodle apecu.. :) a Marshalla nechám bejt.. :D ..každopádně moc díky za rady a budu hodně rád i za další... :wink: ..
DarkFlame

Příspěvek od DarkFlame »

Můžu se ještě zeptat, jaký footswitch se hodí k téhle hlavě..?? a jaký efekt, či nějaká krabička..?? :) nebo to hraje dobře samo..bez jakékoliv krabičky..?? díky..
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

DarkFlame píše:Můžu se ještě zeptat, jaký footswitch se hodí k téhle hlavě..?? a jaký efekt, či nějaká krabička..?? :) nebo to hraje dobře samo..bez jakékoliv krabičky..?? díky..
Hraje bez krabičky naprosto dokonale,ale s foot switchem to taky řešim..pobere dva 2kanálový sviče,já frt myslim že každej se dá strčit všude,ale už se mě stalo že béringrovskej jeden svič si nechtěl povídat s hlavou co k němu neseděla no,asi na tom něco vědy bude (nejsem uplnej lempl,jenom sem eště switch na moc aparátech neměl no :P) ===> by mě to taky celkem zajímalo co se do tohodle nechá zasunout,za ňákej rozumnej drobák
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

nejspíš si s tim nechtěl povídat proto, že byl od toho toho aparáti s digitálním preampem a to je dělaný na principu nízkozdvižnějch přepínačů a ne klasickejch vyp/zap - aby ti fungoval ten nízkozdvižnej, tak bys na tom pedále musel neustále stát
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Jens Ludwig píše:nejspíš si s tim nechtěl povídat proto, že byl od toho toho aparáti s digitálním preampem a to je dělaný na principu nízkozdvižnějch přepínačů a ne klasickejch vyp/zap - aby ti fungoval ten nízkozdvižnej, tak bys na tom pedále musel neustále stát
To mi taky napadlo no...ale z toho usuzuju,že spíš byl ten switch rozflákanej,pač se nic nedělo ani když sem na tom stál,ty digitální hajzlici tam sou no:-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
DarkFlame

Příspěvek od DarkFlame »

tak už sem asi zjistil jakej je k tomu switch stojí to asi 489kč nebo tak nejak a píšou ho tady :wink: http://www.monacor.sk/catalogue-product ... ubKtg=1236
a asi dva switche jsou tam doporučený..ne..?? oba stejný FS-202..je to tak..??
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

DarkFlame píše:tak už sem asi zjistil jakej je k tomu switch stojí to asi 489kč nebo tak nejak a píšou ho tady :wink: http://www.monacor.sk/catalogue-product ... ubKtg=1236
a asi dva switche jsou tam doporučený..ne..?? oba stejný FS-202..je to tak..??
jj dva,na clean/overdrive, overdrive1/2, reverb, boost - tudíž 4 kanály pro svič.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“