Výkon: 150W, 4 kanály a k tomu reprobednu taky od Marshalla 200W...Udělal bych dobře..?? Nebo mi pls poradte co vybrat...Hraju Metal..Děkuji za rady
Kytarový aparát-zesilovač a reprobox do 26 tisíc....???
Pravidla fóra
Kytarový aparát-zesilovač a reprobox do 26 tisíc....???
Zdravím všechny, potřebuji poradit jak vybrat aparát (zesilovač plus box), do cca 26 tisíc. Já mám vyhlídnutou hlavu od Marshalla-Hlava AVT 150HX
Výkon: 150W, 4 kanály a k tomu reprobednu taky od Marshalla 200W...Udělal bych dobře..?? Nebo mi pls poradte co vybrat...Hraju Metal..Děkuji za rady
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Metal...Osobně fandim: http://www.a-znastroje.cz/?node=29&firmaselect=89
Ono se dost říká že to IMG jde k Marshallu,ale co sem slyšel od pavla2 tady z fóra tak je to hodně Hi - gain na metal dobrá věc a do kupy to máš těch 26 tis. a budeš mít suprovej apec.Pavel2 kdysi někde tady psal že se ten aparát neztrácí vedle mesy dualrecto
Ono se dost říká že to IMG jde k Marshallu,ale co sem slyšel od pavla2 tady z fóra tak je to hodně Hi - gain na metal dobrá věc a do kupy to máš těch 26 tis. a budeš mít suprovej apec.Pavel2 kdysi někde tady psal že se ten aparát neztrácí vedle mesy dualrecto
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Řek bych že celestiony tam budou těžko. Ale pokud to bude aspoň v dobrym provedení, tak ty repráky určitě chvíli vydrží a časem (1-2 roky) dokoupit nový repro.DarkFlame píše:Díky moc za radu, můžu se ještě zeptat jakými reproduktory je ten box osazen..jestli celestion či co..?? Díky
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Hele voda na muj mlejn
Myslim že sou v tom boxu celestiony,ale nechci kecat,možná eminence,můžu se poptat..každopádně tlačí jak prase
A vedle mesy se rozhodně neztratí, viz konflikt - mesa (tušim právě dual...nevim prostě ňákej rect
), přes tu hraje ten frontman,co k tomu má za box nevim,ale chodelka hraje přes tuhle hlavu s timhle boxem,a kdo ten zvuk neslyšel,o moc přichází
Ale pač už todle píšu na tomle fóru postopadesátý,nebudu se rozepisovat
Jestli chceš silnou lampu za tydle prachy,neváhal bych a šel do IMG Stage Line
Díky moc za rady...tak to vypadá, že asi pudu spíš do tohodle apecu..MrDuck píše:Hele voda na muj mlejnMyslim že sou v tom boxu celestiony,ale nechci kecat,možná eminence,můžu se poptat..každopádně tlačí jak prase
A vedle mesy se rozhodně neztratí, viz konflikt - mesa (tušim právě dual...nevim prostě ňákej rect
), přes tu hraje ten frontman,co k tomu má za box nevim,ale chodelka hraje přes tuhle hlavu s timhle boxem,a kdo ten zvuk neslyšel,o moc přichází
Ale pač už todle píšu na tomle fóru postopadesátý,nebudu se rozepisovat
Jestli chceš silnou lampu za tydle prachy,neváhal bych a šel do IMG Stage Line
Hraje bez krabičky naprosto dokonale,ale s foot switchem to taky řešim..pobere dva 2kanálový sviče,já frt myslim že každej se dá strčit všude,ale už se mě stalo že béringrovskej jeden svič si nechtěl povídat s hlavou co k němu neseděla no,asi na tom něco vědy bude (nejsem uplnej lempl,jenom sem eště switch na moc aparátech neměl noDarkFlame píše:Můžu se ještě zeptat, jaký footswitch se hodí k téhle hlavě..?? a jaký efekt, či nějaká krabička..??nebo to hraje dobře samo..bez jakékoliv krabičky..?? díky..
- Jens Ludwig
- Odborník
nejspíš si s tim nechtěl povídat proto, že byl od toho toho aparáti s digitálním preampem a to je dělaný na principu nízkozdvižnějch přepínačů a ne klasickejch vyp/zap - aby ti fungoval ten nízkozdvižnej, tak bys na tom pedále musel neustále stát
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
To mi taky napadlo no...ale z toho usuzuju,že spíš byl ten switch rozflákanej,pač se nic nedělo ani když sem na tom stál,ty digitální hajzlici tam sou no:-)Jens Ludwig píše:nejspíš si s tim nechtěl povídat proto, že byl od toho toho aparáti s digitálním preampem a to je dělaný na principu nízkozdvižnějch přepínačů a ne klasickejch vyp/zap - aby ti fungoval ten nízkozdvižnej, tak bys na tom pedále musel neustále stát
tak už sem asi zjistil jakej je k tomu switch stojí to asi 489kč nebo tak nejak a píšou ho tady
http://www.monacor.sk/catalogue-product ... ubKtg=1236
a asi dva switche jsou tam doporučený..ne..?? oba stejný FS-202..je to tak..??
jj dva,na clean/overdrive, overdrive1/2, reverb, boost - tudíž 4 kanály pro svič.DarkFlame píše:tak už sem asi zjistil jakej je k tomu switch stojí to asi 489kč nebo tak nejak a píšou ho tadyhttp://www.monacor.sk/catalogue-product ... ubKtg=1236