LP vs. kytary s tremolem
Pravidla fóra
LP vs. kytary s tremolem
cau.rozhoduji se mezi kytarou les paul a mezi tremolem.. tremolo nevyuziji ale chtel bych poradit jaka kytara by pro me jako pro doprovod a obcas i nejaka mala sola byla nejlepsi.diky za rady
Red Bull: změna názvu
Red Bull: změna názvu
A nemyslel to třeba tak, že LP nebo nějakou kytaru s trmolem? Protože LP tremolo nemají ne?vikicek píše:Asi si měl na mysli LP a Strat ?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
jjj prave tekhle sem to myslel jako ze kdyz moc nehraju ty sola tak tam to tremolo nevyuziju ale dyt prece les pauly maji taky docela ty solovi kytaristi nebo ne?KIWI píše:A nemyslel to třeba tak, že LP nebo nějakou kytaru s trmolem? Protože LP tremolo nemají ne?vikicek píše:Asi si měl na mysli LP a Strat ?
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
já sem nic takovýho dělat nemusel a je v pohodě...a neutratil sem tolik peněz za nový snímače, no ale zas je fakt že mám Tune-O-Maticmycountry píše:myslels GRG170DX ne? na tu mi nešahej, nechá se spravit u kytaráře, nový snímače, všech pět pružin v tremolu a máš kytaru se skoropevnou kobylou, která je levňoučká a má úžasně rychlej krk a hraje na svou cenu dobře... ale NOVÁ se SAKRA NEVYPLATÍ
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
hele jestli chceš LP co má tremolo kup si tohle - http://kytary.cz/esp-ltd-elektricka-kyt ... SP-LTD:3:0
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
náhodou to tremolo je celkem bezproblémový!!!Joey píše:Tak myslím že jakýkoliv Epi, Fokus, BaCH LP je lepší než RG170DX s shitovým tremolem který neladí
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
problém Tune-O-Matic je ve 3 věcech. Struny sou výš nad těem u kobylky než u krku - divnej úhel tělo krk. Má ostrý kameny který řezaj struny. A hlavně že struny nejdou zkrze tělem... Už leo když stavěl Brodcastera věděl že dráty když prochází tělem tak se do toho opře dřevo a má to dlouhej sustain... Výhodama je že je snadný přístup na tlumení, kobylka je blíže k hlavě nástoje takže je k ní dobrej přístup i s kytarou níže pověšenou, nedře se trsátkem tolik do těla, dobře se ladí. taky nemá výšku pro každej kamen zvlášť, mě stuny kopírujou radius hmatníku....Joey píše:já sem nic takovýho dělat nemusel a je v pohodě...a neutratil sem tolik peněz za nový snímače, no ale zas je fakt že mám Tune-O-Matic
Jestli nevyužiješ tremolo,je podle mě blbost si ho pořizovat,zbytečný starosti s nim...jak dlouho sem sháněl superstrat bez tremola za 10k...:-)jak vydim to LP s tremolem,tak bych řek,že sehnat se dá cokoliv,tak si usmysli jakej tvar chceš a jestli chceš tremolo nebo ne,podle toho vyber,a neboj se že bez tremola nezahraješ sólo...zahraješ jich věčinu 
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- sentera
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sentera http://bandzone.cz
MrDuck souhlas tremolo je problém.Já ho osobně nemám a ani necítím potřebu ho potřebovat
Kolega v kapele ho má a ještě sem ho neviděl ani neslišel použít.
A to hrajem sola oba dva.
Schecter omen, EPIPHONE LP Standard,ENGL Thunder 50, Box Headway 2x12:Celestion Classic Lead, MESA BOOGIE 4x12 Rectifier, kabeláž Planet Waves.
http://bandzone.cz/defibe
http://bandzone.cz/defibe
Ono se taky musí umět používat a najítsi chvile kdy ho použít..já osobně si myslím že tremolo nutné není a raději bych se pohlédl po něčem s pevnou kobylou...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
atysi taky na***.pigdestroyer píše:tremolo je nah***o. nevim proc se to tam rve vubec.. chcu zakvilet? mrdnu flazolet nebo jak se to menuje, hotovo.
Red Bull: cenzura
Já ho používám. mezi flažoletem a tremolem veje dost velkej ropzdíl... Ale odborník tvé kategorie by si o tom měljít promluvit s henrixem nebo vaiem...