Speedovy pokusy

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
speed8
Kontaktovat uživatele:

Speedovy pokusy

Příspěvek od speed8 »

Tak jelikož jsem byl nařčen z toho, že moje kytara nepatří do home-made vlákna, založil jsem proto svoje vlastní vlákno.
Mám rozdělány 2 projekty. Jedno LPčko, které mi dělal kamarád a já ho budu dodělávat a osazovat a dále pak Epiphone Les Paul Standart, kterého jsem koupil za pár korun (byl v hrozném stavu) a vyumělkoval jsem si ho k obrazu svému.
Jelikož si na LPčku dávám záležet a hokus pokus je ten standart, budu začínám zde standartem.

Jak jste se mohli dočíst, nepovedl se mi swirl na kytaře.
IMG_20140402_164001.jpg
Rychle jsem proto vzal ředidlo a umyl jsem kytaru. Ještě odpoledne jsem držel v rukou dvě barvy - černou a zlatou. Hádejte, která zvítězila.
IMG_20140403_182343.jpg
Co mě velice nas*ralo, tak tmel. Nemám rád plniče ve spreji, ale příště je použiju. Protože ten šlehaný, co mám , tak i přes Xkráté broušení prostě jde vidět a dělá na kytaře mapy. (Lze to vidět jen z krátké vzdálenosti). Je to stříkané nějakou nitro zlato třpytivou barvou (můžete ji vidět na soškách v kostele apod.). Zítra budu stříkat vrchní lak a to nitrolak.

Teď je na řadě LPčko. Barvy jsou jednoduché - žlutá a červená, pokus o tzv. cherryburst. Řekl bych aj, že se mi to povedlo. Jenže mořidla jsou velice řídká (jako voda, jsou ale lihová), tudíž mi to začalo stékat (prostě jsem neodhadl čas na schnutí).
IMG_20140403_182318.jpg
Jsem rád, že si vše fotím, protože naživo nevidím tolik chyb jako na fotografii. Jako právě na viz výše - tlustčí okraj červené napravo, stečená linka nalevo. Jestliže ještě něco vidíte, dejte vědět.
Proč nemám vyvrtané díry? Protože ještě nemám kobylu :)
Chtěl jsem také bezrámečkové snímače. Bohužel to tak nebude. Zkoumal jsem a přemýšlel, jak nejlépe bych udělal uchycení - nedošel jsem na to. Objednávám krémové a bílé.
Naposledy upravil(a) speed8 dne 3.04.2014 19:43, celkem upraveno 1 x.
zaza_3121

Re: Speedovi pokusy

Příspěvek od zaza_3121 »

Fandím, chci vidět výsledný dílo :)

Ale jinak - standarD. Se standartou to nemá nic společného :P
MilanT

Re: Speedovi pokusy

Příspěvek od MilanT »

A nejen standarta není standardem. :D
Pak tu ještě máme shodu ve tvaru a pravopisu přídavného jména s rodem a životností řídícího podstatného jména, pro který je rozhodující mluvnický rod a životnost: Speedovy pokusy.

Ale jsme v UG a tak to asi budeme muset respektovat. :D

Jinak pěkná práce - myslím ta kytara.
speed8
Kontaktovat uživatele:

Re: Speedovy pokusy

Příspěvek od speed8 »

Ty vole sem se málem propadl do země. Podobná věc se mi stala teď v životě podruhé. Já jsem na češtinu pes. No kaju se. Jednou jsem napsal kdybi :D Svedu to na unavenost.
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Cherry se mi moc líbí! :)
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
speed8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speed8 »

Nakonec se mi cherry moc nepovedl. Pořád jsem brousil a stříkal, dneska celý den. Stále jsem s tím nebyl spokojený. Tak teď už k večeru na to kašlu a nechám to takhle.
Přílohy
IMG_20140404_191040.jpg
p0spec

Příspěvek od p0spec »

Takhle se mi to líbí víc. :)
pain2

Příspěvek od pain2 »

Pěkný :) taky se mi to líbí víc takto
Mastr

Příspěvek od Mastr »

100x lepší než původní cherry
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Dávám lidem nade mnou za pravdu. Líbilo se mi to už předtím, ale teď je to ještě o velký kus lepší! :)
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
José

Příspěvek od José »

Tyjo, super osobitej burst, co už není asi burst!
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“