Mám rozdělány 2 projekty. Jedno LPčko, které mi dělal kamarád a já ho budu dodělávat a osazovat a dále pak Epiphone Les Paul Standart, kterého jsem koupil za pár korun (byl v hrozném stavu) a vyumělkoval jsem si ho k obrazu svému.
Jelikož si na LPčku dávám záležet a hokus pokus je ten standart, budu začínám zde standartem.
Jak jste se mohli dočíst, nepovedl se mi swirl na kytaře. Rychle jsem proto vzal ředidlo a umyl jsem kytaru. Ještě odpoledne jsem držel v rukou dvě barvy - černou a zlatou. Hádejte, která zvítězila. Co mě velice nas*ralo, tak tmel. Nemám rád plniče ve spreji, ale příště je použiju. Protože ten šlehaný, co mám , tak i přes Xkráté broušení prostě jde vidět a dělá na kytaře mapy. (Lze to vidět jen z krátké vzdálenosti). Je to stříkané nějakou nitro zlato třpytivou barvou (můžete ji vidět na soškách v kostele apod.). Zítra budu stříkat vrchní lak a to nitrolak.
Teď je na řadě LPčko. Barvy jsou jednoduché - žlutá a červená, pokus o tzv. cherryburst. Řekl bych aj, že se mi to povedlo. Jenže mořidla jsou velice řídká (jako voda, jsou ale lihová), tudíž mi to začalo stékat (prostě jsem neodhadl čas na schnutí). Jsem rád, že si vše fotím, protože naživo nevidím tolik chyb jako na fotografii. Jako právě na viz výše - tlustčí okraj červené napravo, stečená linka nalevo. Jestliže ještě něco vidíte, dejte vědět.
Proč nemám vyvrtané díry? Protože ještě nemám kobylu
Chtěl jsem také bezrámečkové snímače. Bohužel to tak nebude. Zkoumal jsem a přemýšlel, jak nejlépe bych udělal uchycení - nedošel jsem na to. Objednávám krémové a bílé.