český dobrý kapelky...

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
zumBeispiel

Příspěvek od zumBeispiel »

framikoin píše:tak ja prihodim jednu dobrou skupinu z Kromerize. mimochodem maji zkusebnu hned vedle nasi (je to ve sklepe). neni to sice nic extremne originalniho, ale je to dobre udelany a celkove propracovany.
http://bandzone.cz/area51
Nejvic se mi libila pisnicka Down & Out, zajimava stavba a ma to takovou dobrou atmosferu - uz mi to tu hraje potreti.. :)
"What? Would you tell Picasso to sell his guitars?"
"Oh, my god! He's an idiot!"
Kozanostra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kozanostra »

zumBeispiel píše:
Braniik píše:P.S. Uvital bych i nejaky typ od bratru zo Slovenska.. ;) Myslim na slovenskou hudbu! :)
Já sice zo Slovenska nejsem ale přišlo mě dobrý Iné Kafe i když už se rozpadli :roll:
Gibson Les Paul Standard (94´)
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname :-)

http://mesa1.myminicity.com/
zumBeispiel

Příspěvek od zumBeispiel »

To Kozanostra: Jo, spravna pripominka, mel jsem napsat "typ NA bratry" :)
"What? Would you tell Picasso to sell his guitars?"
"Oh, my god! He's an idiot!"
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Ja sice zo Slovenska som, ale... nejak som neobjavil technicky dobru kapelu, ktora by ma oslovila.. az na Liquid Boogie Roll, ale ti uz nejak nehravaju. Este som pocul nejaky projekt od kapely Team (bez Pala Haberu), cisto instrumentalne, znelo to ako dobry progressive rock, ale neviem posudit, cely album som nepocul.
Este gitarista Andrej Seban a jeho projekty - aj ked to uz ide trochu do jazzu (a to uz moc nemusim).
Urcite by sa nieco naslo v undregroundovej scene, ale nemam prehlad....
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Hrrrnec!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hrrrnec! »

znáte někdo toto? http://youtube.com/watch?v=JIC32fxdKpM byl sem na chatě tak sme chytli fun rádio a pořád to tam hrálo :lol: začlo se mi to líbit, i když to je asi do hiphopu :)

jinak Horkýže Slíže :D
Leina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leina »

mno tady to lita samejma znamejma nazvama...mno ja si nejradejc poslechnu street, Oi!, ska punk, HC...tak nejak: Casualties, Flaming cocks, Černy Koně, Dead Kennedys,PNS, S.A.S, Status Praesents, Pilsneři, Operace..ja bych musela vypsat celej muj play list....
Hudba vypovídá o nás, ne my o ní!!! Punk forever!!
kECuP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kECuP »

z česka ted docela posloucham z tech znamějších trošku xaviho baumaxu, sunshine a pak taky scissorhands, annie's trip a.. where is my summer?! 8)
It's only fuckin' rock'n'roll
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

kECuP píše:z česka ted docela posloucham z tech znamějších trošku xaviho baumaxu, sunshine a pak taky scissorhands, annie's trip a.. where is my summer?! 8)
To souhlasím...chameleon jedn 8) ...no z českých kapel se mi líbí Punk Floid-vtipný texty poměrně dobrá muzika, Wohýbači-vtipný texty a GENIÁLNÍ hudba :wink: , a fiXa live (na albech je taková tužší) je na ní super atmoška, líbí se mi jak mají v textech od nahé Tahiťanky přes ledňáčky po agresivní dědy :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

mno...čr:
provokace,punk floid,kekel,plexis,plevel,N.V.Ú.,větrák(výborný kytary,škoda že už nehrajou),voice of anarcho-pacifism(housličky tam,vynikající věc),vysoké napětí,Cihelna,Flaming cocks,Funkce šroubu,KPS
..........mno vyjmenovat všecky dobrý z čr tak je to nadýl,tak už sem zticha,snad sem nic nezapomněl podstatnýho,ale tyhle poslouchám denně :-)
a sk:
Konflikt aneb palo chodelka v plný parádě....chce to slyšet živě,na cd u nich eště nehrál,ale to neznamená,že to neni jedno z nejlepších cd kolem :-)
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

WIX Nastarykolena
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Ondra88

Příspěvek od Ondra88 »

Sami píše:Já jsem český metalista, tak že Törr, Arakain, Root, Doga, Debustrol, Citron, Kreyson :lol:
ty ses muj clovek:-) jo jinak krome tohodle jsou pekny taky wanastovky,kabati,docela i drivejsi argema,harlej,abband,treba i extra band a elegie a pak taky jest obcas poslechnu tublatanku nebo i team(ale ty nejsou cz..)
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

KATAPULT!! :)
Antonyck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antonyck »

Požár mlýna, Kurtizány, Krucipüsk, Konflikt(sk) , Znouze, Wohnouti, nebo třeba Tata bojs
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Ondra88 píše:
Sami píše:Já jsem český metalista, tak že Törr, Arakain, Root, Doga, Debustrol, Citron, Kreyson :lol:
ty ses muj clovek:-) jo jinak krome tohodle jsou pekny taky wanastovky,kabati,docela i drivejsi argema,harlej,abband,treba i extra band a elegie a pak taky jest obcas poslechnu tublatanku nebo i team(ale ty nejsou cz..)
AB band, Harlej, Argemu a staré Kabáty si taky rád poslechnu.. Ale wanastovky nemám rád..
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Ondra88

Příspěvek od Ondra88 »

Sami píše:
Ondra88 píše:
AB band, Harlej, Argemu a staré Kabáty si taky rád poslechnu.. Ale wanastovky nemám rád..
hele ty vypadas dobre(podle ty muziky jak pises:-)),mas icq nebo tak?
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Kabati,harlej,arakain,doga,alkehol
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Flozik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flozik »

Status Praesents, Hazydecay, Magma Hotel, the.switch, Fourth Face, X-Core a spousta dalsich kapel podobnejch zanru :wink:

Nebo treba jeste X-left to die, Bethrayer, D.A.D. je toho zkratka hodne :lol:
"Neberte život moc vážně, stejně z něj nevyváznete živý."

\m/ ESP-LTD F-50 \m/
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Pechota, Benefit, Doktor Triceratops...:)
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

wanastovki,lucie,arakain,vypsana fixa
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Kulda_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulda_cz »

Tleskač, Tři sestry :-)
Naposledy upravil(a) Kulda_cz dne 17.01.2008 17:22, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“