pro zobrazení celýho obrázku : http://www.ebayphotogallery.com/zdjecia ... jpg?screen

Tady máš číslo na jednoho jmenovaného, karlovarského, šikovného a levného opraváře, kterej se hudebníma aparaturama zabejvá už dobrejch čtyřicet let.n3dy píše:Zdravím, nedávno jsem zakoupil tuten zesilovač v nejmenovaném karlovarském hudebním bazaru.....

Díky moc, hned jak bude finančná obnos k dispozici dám mu vědětŠtábní Generál píše:Tady máš číslo na jednoho jmenovaného, karlovarského, šikovného a levného opraváře, kterej se hudebníma aparaturama zabejvá už dobrejch čtyřicet let.n3dy píše:Zdravím, nedávno jsem zakoupil tuten zesilovač v nejmenovaném karlovarském hudebním bazaru.....
608 164 475
Pan Kuril
Reklamace bohužel není možná, Mojí filozofií bylo, že je to výhodná nabídka, Pořídil jsem ho za 8 tisíc i s dvouma bednama MG412A , MG412B v kterých sou celestiony. takže i kdyby tak bych to nevrátil kvůli právě těm bednámMilanT píše:Pokud se ti tam něco nezdá, tak to reklamuj, ne? Navíc, pokud je to skrytá vada, kterou před tebou prodávající zatajil. Nebo to bylo trochu jinak?![]()
Pokud je ale tvojí filozofií koupit nějaký střep na bazaru a pak ho za další peníze opravovat, tak tento příspěvek ignoruj.
Jestli si tohle veledílo od "TOP" značkyn3dy píše:
Díky moc, hned jak bude finančná obnos k dispozici dám mu vědět

Pokud tam chytne majitele Peterku (je to ten dlouhovlasý, nebývá tam často), určitě mu vyjde vstříc.Štábní Generál píše:Jestli si tohle veledílo od "TOP" značkyn3dy píše:
Díky moc, hned jak bude finančná obnos k dispozici dám mu vědětkupoval v EGU, tak jim to běž hodit na hlavu, oni nejsou úplný sviňáci, věřim že ti vyjdou vstříc bez toho aniž bys musel investovat.
To je všechno hezký, ale stejně si to koupí leda pablb. Nejnižší bedna od Marshalla co trochu hraje je 1960, i ta je pro mě vetešBummer píše:Inu teď stojí lehce přes sedm tisíc a na bazaru za míň než čtyři tisíce rozhodně nechodí.