Problém s Marshall MG100HDFX

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
n3dy

Problém s Marshall MG100HDFX

Příspěvek od n3dy »

Zdravím, nedávno jsem zakoupil tuten zesilovač v nejmenovaném karlovarském hudebním bazaru, podle toho co jsem četl na netu např. viz ultimate guitar. com je tento zesilovač popsaný jako užasný 100 watový tranzistor. Koupil jsem ho s dvouma reproboxama osazený celestionama. Originál bedny co k tomu mají být, zkoušel jsem to i na jiných, ale problém je takový, že se mi výkon toho zesilovače vůbec nezdá. Kámoš má Marshalla G100R CD, což je starej typ, kterej je nesrovnatelnej s tim mým a vytáhne z toho 3x víc. když já hraju s masterem a volume na plno, on je na čtvrtku.... Když zapnu canal clean, mužu si u toho povídat s člověkem stojícím 5 metrů ode mne :( Chtěl bych se zeptat dobrých duší, nevíte někdo kde by mohl být problém ? přikládám foto vnitřku, myslím si že ty ustřihlý kabely oblepený izolepou určitě nejsou správně, hlavně bych se chtěl zeptat, jestli to jak to tam vypadá je v pořádku, zdá se mi že ten tišták jeden jakoby tam nebyl v originále. Taky mám prosbu jestli nemá někdo plánek nebo něco takovýho pro člověka za kterým pak budu muset dojít aby mi to opravil, nebo nějakou zkušenost. Jsem z toho na větev a strašně mě to s*re taky mi nefunguje send a return. a když se dotknu toho plechu ozývá se to v bedně.

Obrázek

pro zobrazení celýho obrázku : http://www.ebayphotogallery.com/zdjecia ... jpg?screen
Sajmon

Re: Problém s Marshall MG100HDFX

Příspěvek od Sajmon »

Zkus si pohledat nějaké dobré fotky vnitřku, se kterými to pro začátek můžeš porovnat.
Např. tady ten zelenej tišťák není vidět. Ale není to nejšťastnější fotka, určitě někde na netu najdeš lepší.
Pokud si ho kupoval nedávno, tak bych ho zkusil vrátit, to by mohlo být nejlepší řešení.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Štábní Generál
Bandzone: http://bandzone.cz/stabzsco

Příspěvek od Štábní Generál »

n3dy píše:Zdravím, nedávno jsem zakoupil tuten zesilovač v nejmenovaném karlovarském hudebním bazaru.....
Tady máš číslo na jednoho jmenovaného, karlovarského, šikovného a levného opraváře, kterej se hudebníma aparaturama zabejvá už dobrejch čtyřicet let.

608 164 475
Pan Kuril
Obrázek
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Pokud se ti tam něco nezdá, tak to reklamuj, ne? Navíc, pokud je to skrytá vada, kterou před tebou prodávající zatajil. Nebo to bylo trochu jinak? :wink:
Pokud je ale tvojí filozofií koupit nějaký střep na bazaru a pak ho za další peníze opravovat, tak tento příspěvek ignoruj.
n3dy

Příspěvek od n3dy »

Štábní Generál píše:
n3dy píše:Zdravím, nedávno jsem zakoupil tuten zesilovač v nejmenovaném karlovarském hudebním bazaru.....
Tady máš číslo na jednoho jmenovaného, karlovarského, šikovného a levného opraváře, kterej se hudebníma aparaturama zabejvá už dobrejch čtyřicet let.

608 164 475
Pan Kuril
Díky moc, hned jak bude finančná obnos k dispozici dám mu vědět
n3dy

Příspěvek od n3dy »

MilanT píše:Pokud se ti tam něco nezdá, tak to reklamuj, ne? Navíc, pokud je to skrytá vada, kterou před tebou prodávající zatajil. Nebo to bylo trochu jinak? :wink:
Pokud je ale tvojí filozofií koupit nějaký střep na bazaru a pak ho za další peníze opravovat, tak tento příspěvek ignoruj.
Reklamace bohužel není možná, Mojí filozofií bylo, že je to výhodná nabídka, Pořídil jsem ho za 8 tisíc i s dvouma bednama MG412A , MG412B v kterých sou celestiony. takže i kdyby tak bych to nevrátil kvůli právě těm bednám
José

Příspěvek od José »

Jakési bedny s jakýmisi celestiony s jakýmsi zesilovačem? To mi za osm moc výhodná nabídka nepřijde...

Zkoušel jsi různé boxy? Když si říkal , žes to porovnával s kamarádovým zesíkem alespoň na stejném boxu?
Kontroloval si ty boxy?

P.S Ty boxy stály pod pět tisíc nové, s tím že jsou dřevotřískové a jsou osazené nejlevnějším reprodrekem (ano, nalepili na to nálepku celestion), mi to na tebe přijde jako slušnej poděl.

Edit:opravena hrubice
Štábní Generál

n3dy píše:
Jestli si tohle veledílo od "TOP" značky :lol: kupoval v EGU, tak jim to běž hodit na hlavu, oni nejsou úplný sviňáci, věřim že ti vyjdou vstříc bez toho aniž bys musel investovat. S těma bednama....tvl si děláš srandu?

Zajímej se víc o to, co se skutečně vyplatí, ono to nemusí vždy stát balík :wink:
Obrázek
zaza_3121

Příspěvek od zaza_3121 »

Štábní Generál píše:
n3dy píše:
Jestli si tohle veledílo od "TOP" značky :lol: kupoval v EGU, tak jim to běž hodit na hlavu, oni nejsou úplný sviňáci, věřim že ti vyjdou vstříc bez toho aniž bys musel investovat.
Pokud tam chytne majitele Peterku (je to ten dlouhovlasý, nebývá tam často), určitě mu vyjde vstříc.
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Co dodat, za blbost se platí. Ovšem kupovat v dnešní době levnej tranďák, obzvlášť kvalit Marshallu MG, je totální kravina. Nic proti, ale před koupí bych si o tom radši něco zjistil.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

No na druhou stranu, ty boxy jsou možná sice low end, ale teď na jeden občas hraju a není to tak zlý, když od toho nic nečekám. Hraje to poměrně přirozeně. Jestli byly dva plus hlava, tak to byl za osmičku náhodou docela kauf.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
José

Příspěvek od José »

Když hlava nehraje a ty boxy stáli čtyři a půl v roce 2008, odkdy mám pocit, že aparáty docela zlevnily, mě to moc výhodné nepřijde.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Inu teď stojí lehce přes sedm tisíc a na bazaru za míň než čtyři tisíce rozhodně nechodí. To, že hlava nehraje, snad nebylo součástí ceny. :)
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Štábní Generál

Bummer píše:Inu teď stojí lehce přes sedm tisíc a na bazaru za míň než čtyři tisíce rozhodně nechodí.
To je všechno hezký, ale stejně si to koupí leda pablb. Nejnižší bedna od Marshalla co trochu hraje je 1960, i ta je pro mě veteš :lol:
Ohledně zesíků, poslední levnej co za něco trochu stál byla první řada Valvestate, od tý doby tahle firma se zákazníkama co maj hlouběji do kapsy jen vyjebává.
Obrázek
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Poprosím, držet se tématu, pokud je tu ještě co řešit. Diskuze o výhodnosti/nevýhodnosti nákupu je OT.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“