Moog Music Inc: efekty řady Moogerfooger
Pravidla fóra
Re: Moog Music Inc: efekty řady Moogerfooger
Mno, já jej měl tehdy za 4500,- Kč. Resp. ukecal jsem jej o pětistovku níž.
- citizen.one
tak to uz ma fazonu !
jinac tahle cena na bazaru stejna jako bezna v evrope, takze zadny velky kseft
jinac tahle cena na bazaru stejna jako bezna v evrope, takze zadny velky kseft
- citizen.one
jen abych tohle tema trochu ozivil nez prijde wikxzen se svymi dojmy - MF104M naplnil moje ocekavani, zatim ho mam od rana, takze nahrano nejake dve a pul hodky, ale hlava me z toho neboli (na rozdil od ruznych digitalu i top tridy
) , zvuk je pekne analogovy, rekl bych jasnejsi jak ve verzi Z. Moznosti tuna, to jsem samozrejme nezvladl ani zlomkove probadat...
kdo by to chtel koupit, muzu jen doporucit...nez to vyprodaji
kdo by to chtel koupit, muzu jen doporucit...nez to vyprodaji
citizen.one: u mě to ještě chvíli potrvá, tak se klidně více rozepiš o MF-104M. Jinak gratuluji ke koupi! 
- citizen.one
dojmy cim dal tim lepci
proste to hraje! navyse jsem vcera hodne vyuzival i kratsi mody ve spojeni s LFO, coz me tlaci jeste vic k tomu poridit Cluster Fluxa...az budou dukaty...
zajimavy je, ze se krz MIDI daji nastavovat i jine parametry nez ty ovladaci - tzn. krom ,,pretezovani'' casu atp, lze menit i to, jak je opakovany signal zastreny nebo naopak s vysokou presenci a dalsi parametry.
Oproti Zku - co se teda pamatuju to Tvoje - to jde bez potizi do zpetne vazby, Mix pot je nelinearni, tzn pokud clovek zrovna nechce echo jak v katedrale, je treba to mit na celkem stazeny. LFO to samy, na zlomku amountu je to bezne pouzitelny...dal uz krapet vic experimentalni...
za nejvetsi prinos ale povazuju spillover mod, ten mam zapnutej trvale, a samozrejme tap tempo.
LFO pak uz neberu jako prinos, jako spis uplne novy efekt, ktery tam pridali jaksi navic...
jeste ze jsem pred par tydny vytridil cast sve sbirky, ktera pujde do prodeje, tak z ni snad na MF108 vybude...
proste to hraje! navyse jsem vcera hodne vyuzival i kratsi mody ve spojeni s LFO, coz me tlaci jeste vic k tomu poridit Cluster Fluxa...az budou dukaty...
zajimavy je, ze se krz MIDI daji nastavovat i jine parametry nez ty ovladaci - tzn. krom ,,pretezovani'' casu atp, lze menit i to, jak je opakovany signal zastreny nebo naopak s vysokou presenci a dalsi parametry.
Oproti Zku - co se teda pamatuju to Tvoje - to jde bez potizi do zpetne vazby, Mix pot je nelinearni, tzn pokud clovek zrovna nechce echo jak v katedrale, je treba to mit na celkem stazeny. LFO to samy, na zlomku amountu je to bezne pouzitelny...dal uz krapet vic experimentalni...
za nejvetsi prinos ale povazuju spillover mod, ten mam zapnutej trvale, a samozrejme tap tempo.
LFO pak uz neberu jako prinos, jako spis uplne novy efekt, ktery tam pridali jaksi navic...
jeste ze jsem pred par tydny vytridil cast sve sbirky, ktera pujde do prodeje, tak z ni snad na MF108 vybude...
Takže, podobně jako citizen.one, MF-104 "emko" jsem včera pár hodinek zkoušel a seznamoval se. S "zetkem" jsem jej ještě neporovnával "face-to-face", avšak LFO, spillover a tap tempo jsou zkrátka bonusy s velkým "bé". Později se pokusím více rozepsat o jednotlivých částech MF-104M. Spokojenost však maximální.
Jsem zvědavý jaké další "emko" výjde z dílny Moog.
Jsem zvědavý jaké další "emko" výjde z dílny Moog.
a novinka Minifoogers - http://www.moogmusic.com/products/minifoogers/
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
A už tu je někdo s osobní zkušeností této "miminkovské" řady?
To nikdo nemůže mít, kdo by o to stál bez dřevěných bočnic? 
| Cruel YT | Cruel sptf
Třeba dřevěné bočnice na eloxovaném hliníku dorostou hezky do stran.
Čistě náhodou tu není někdo kdo zná majitele MP-201 Multi-pedal tady v ČR?
hrozne se mi z ukazek libi MF Drive, ma nekdo primou zkusenost?
Teorge: Pěkný. Sice kvalita "obraz-zvuk" slabší, ale snad seženu někde lepší verzi. Díky za to.
Nejsem obchodník ani prodejce ani prodavač, ale zřejmě na míru pro Wikxzena jsou zrovna nějaké slevy v Muzikeru, tak radši postuju kdyby náhodou: http://www.muziker.cz/hledat?q=moog+mf
| Cruel YT | Cruel sptf