Ibanez RG-370 vs Jackson JS32 s vymenenymi snimacmi

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Henrich16

Ibanez RG-370 vs Jackson JS32 s vymenenymi snimacmi

Příspěvek od Henrich16 »

Zdravim vsetkych pritomnych :D
Uz niekolko dni ma trapi a zo spanku budi otazka- je lepsie kupit Ibanez RG-370 a nechat vsetko tak alebo Jackson Js-32 a vymenit snimace za nejake pasivne EMG alebo SD?
Bude to moja druha gitara, nepotrebujem ESP U.S.A. za 2000 evri, staci mi nejaky ten stred, dajme tomu dokopy 400-450 eur, len nech sa to co najviac oplati.
Neukamenujte ma, viem, ze najlepsie by bolo vyskusat ich, ale momentalne som v Nemecku na brigade, preto by som bol zatial rad aspon za teoreticke nazory.
Dakujem. :)
este sem hodim linky http://www.muziker.sk/gitary/elektricke ... 370DX-Z-BK
http://www.muziker.sk/gitary/elektricke ... Snow-White
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Re: Ibanez RG-370 vs Jackson JS32 s vymenenymi snimacmi

Příspěvek od bubucci »

ojetý japonský Ibanez RG, konec debaty.... :lol:
Henrich16

Příspěvek od Henrich16 »

Vdaka, ale v tomto konkretnom vybere mi to nejak nepomohlo :D
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

pokud chceš dát 400-500E za novou indonézskou kytaru, tak ti samozřejmě bránit nebudu, jsou to tvoje peníze. V tom případě bych ale pustil nějakou korunu navíc a hledal spíš u řady Premium, kde je lepší zpracování a lepší hardware.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Souhlas s bubuccim s oběma posty. Buď trochu přidat za Premium nebo koukat na bazar, to je asi ta nejlepší volba.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
torst

Příspěvek od torst »

Ibanez 370. Hele, prodávám jeden bazarově, ale neber to tak, že ho tady vnucuju. Prostě jsem Kramerista a Ibanezovec víc než Jacksonovec a Deanista. Mám je rád. Ta moje prodávaná je stará korea, rok 2003. Snímače jsem původně chtěl měnit, ale nejsou nijak strašný, jak se o továrních IB píše. Ale moje úchylka je, že snímače moc neřešim, pokud vysloveně nekurvěji zvuk. Přijde mi, že hrajou všechny +- stejně, že zvuk je v kytaře ..., no nerozviřujme to tady. Prostě RG370, ano. Mám už druhé, to předchozí bylo černé, Indonesia, a netvrdim, že hrálo drasticky hůř. Ale bavíme se o záložní kytaře, že? Pak mám ještě GRG 170 a je taky výtečná, ostrý zvuk, víc jako Strat. Jenže jsem sehnal Japan RG 570 a to je jiná klasa ! Takže prodávám. Jo, ty levný řady se snad ani MIJ nedělaj.
Říkají, že se mýlím. Kéž by měli pravdu. To, co je před námi, je strašné. Já to nezpůsobil. Jen jsem před tím nezavíral oči. Boha se nedovolávejte. (torst, 2026)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“