Ibanez RG-370 vs Jackson JS32 s vymenenymi snimacmi

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Henrich16

Ibanez RG-370 vs Jackson JS32 s vymenenymi snimacmi

Příspěvek od Henrich16 »

Zdravim vsetkych pritomnych :D
Uz niekolko dni ma trapi a zo spanku budi otazka- je lepsie kupit Ibanez RG-370 a nechat vsetko tak alebo Jackson Js-32 a vymenit snimace za nejake pasivne EMG alebo SD?
Bude to moja druha gitara, nepotrebujem ESP U.S.A. za 2000 evri, staci mi nejaky ten stred, dajme tomu dokopy 400-450 eur, len nech sa to co najviac oplati.
Neukamenujte ma, viem, ze najlepsie by bolo vyskusat ich, ale momentalne som v Nemecku na brigade, preto by som bol zatial rad aspon za teoreticke nazory.
Dakujem. :)
este sem hodim linky http://www.muziker.sk/gitary/elektricke ... 370DX-Z-BK
http://www.muziker.sk/gitary/elektricke ... Snow-White
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Re: Ibanez RG-370 vs Jackson JS32 s vymenenymi snimacmi

Příspěvek od bubucci »

ojetý japonský Ibanez RG, konec debaty.... :lol:
Henrich16

Příspěvek od Henrich16 »

Vdaka, ale v tomto konkretnom vybere mi to nejak nepomohlo :D
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

pokud chceš dát 400-500E za novou indonézskou kytaru, tak ti samozřejmě bránit nebudu, jsou to tvoje peníze. V tom případě bych ale pustil nějakou korunu navíc a hledal spíš u řady Premium, kde je lepší zpracování a lepší hardware.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Souhlas s bubuccim s oběma posty. Buď trochu přidat za Premium nebo koukat na bazar, to je asi ta nejlepší volba.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
torst

Příspěvek od torst »

Ibanez 370. Hele, prodávám jeden bazarově, ale neber to tak, že ho tady vnucuju. Prostě jsem Kramerista a Ibanezovec víc než Jacksonovec a Deanista. Mám je rád. Ta moje prodávaná je stará korea, rok 2003. Snímače jsem původně chtěl měnit, ale nejsou nijak strašný, jak se o továrních IB píše. Ale moje úchylka je, že snímače moc neřešim, pokud vysloveně nekurvěji zvuk. Přijde mi, že hrajou všechny +- stejně, že zvuk je v kytaře ..., no nerozviřujme to tady. Prostě RG370, ano. Mám už druhé, to předchozí bylo černé, Indonesia, a netvrdim, že hrálo drasticky hůř. Ale bavíme se o záložní kytaře, že? Pak mám ještě GRG 170 a je taky výtečná, ostrý zvuk, víc jako Strat. Jenže jsem sehnal Japan RG 570 a to je jiná klasa ! Takže prodávám. Jo, ty levný řady se snad ani MIJ nedělaj.
Svoboda je vždy a výhradně svobodou pro ty, kteří smýšlejí jinak. (Rosa Luxemburgová)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“