Kdysi jsem hrál na Rockstary (skoro před 20. lety

) a musím říct, že nehrály vůbec špatně. Byly vyrobené z lípy a mahagonu, virbl byl plechový. Největší předností byl kopák. Ten Tama prostě umí, ať se jedná o kteroukoliv řadu. Blány jsem tam měl Pws3 na kopáku, pinstripe na tomech, na virblu už si nejsem jistý... Bubny svým charakterem pasovaly spíš do bigbít, výrobce asi věděl, proč jim dává takový název

. Nejlíp hrály při hlubším ladění a kopák, jak už jsem napsal, nebyl vůbec zlý. Odjezdily se mnou spoustu akcí a to i v době, kdy jsem hrál folk-rock a i tam se v pohodě uplatnily.
Chci tím říct, že ve studiu to nemusí být žádný průser. Záleží na blánách, ladění, mikrofonech, na hlavě a na rukách mistra bubeníka a zvukaře.
Moc nevíme o Tvých bubnech. Jen to, že jsou z břízy, což je dobrý materiál pro bubny, ale jenom
to nestačí.
Docela by mě lákala možnost (jak psali Medák a Moleek), bicí ve studiu porovnat, kombinovat, prostě vybrat to nejlepší. Záleží ovšem, jak jste na tom s časem a co vám dovolí finance. Jestli to budete řešit home-made, jak jsi se vyptával na Zvukařině, tak rozhodně vyzkoušejte obě sady.
Nevidím problém v tom, že by si případně bubeník na Tvoje bicí nezvykl. Bude mít svůj HW a dostatek času si všechno naštelovat...