Rocksmith hra pro PC,XBOX360,PS3

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Rocksmith hra pro PC,XBOX360,PS3

Příspěvek od Nero »

Frostys píše: Pokud myslíš hraní akordů, tak ty se většinou hrají zvrchu dolů, ale pravidlem to není.
No, pravidlem to opravdu není. K pravidlu má nejblíž asi to, že se většinou na těžkou dobu hraje akord dolů, dál bych asi nezacházel.

Jinak existují taby / učebnice, kde je šipkama nad tabem naznačen směr úderů.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
gurdik
Bandzone: www.bandzone.cz/nestelpostel

Příspěvek od gurdik »

ellou,
zlobí mě kabel - jack, když s ním hýbu v zapojení v kytaře, tak občas začne hrát (kontakty jsou v poho, přes combo s jakýmkoliv jiným kabelem v cajku), tak jsem myslel, že bych připájel novýho jacka, ale vůbec netuším, jak tam je připájenej, tak se docela bojím ho uštípnout :-p
nějaké vaše poznatky? moc
KORG i4S, Ibanez GAX70, Laney LC50 II
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Jack by měl být připájen absolutně standardně. "Divy" se dějí až v míst převodníku.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
whiteplayer3d

Příspěvek od whiteplayer3d »

Jak dobrou zvukovou kartu potřebuji, pokud bych chtěl s herním Rocksmith Real Tone kabelem nahrávat kytaru do PC?
Mám k notebooku externí zvukovou kartu Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro bez USB portu, je možné abych použil výkon této zvukové karty, aniž by s ní byl kabel přímo propojen?
Close your eyes and open your mind...
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Já měl za to, že kabel k Rocksmith je taková jednoduchá USB zvuková karta (A/D převodník). Plantat do toho ještě zapojení do nějaké normální zvukovky je nesmysl, Rocksmith kabel zapojuješ přímo do USB na počítači. Zvukovka s tím nemá co dělat. Je třeba si nejdříve ujasnit pojmy, připadá mi, že v tom máš hokej.
Otázkou je, zda ten kabel sám o sobě bez hry Rocksmith bude s nějakým DAW fungovat (zda mu to drivery umožňují).
Pokud chceš primárně nahrávat kytaru, kup si normální zvukovku s Hi-Z vstupem. Téma viz. zde: studio-a-recording/rada-pri-vyberu-zvuk ... 27719.html
whiteplayer3d

Aha, děkuju, tušil jsem že ta cena nebude jen v logu výrobce... :D
Rád bych nahrával kytaru, ale taky mě docela láká se něco naučit přes Rocksmith, otázka zní, zda může mít jiný a třeba i levnější kabel (zvukovka) stejně tak kvalitní nebo i kvalitnější výstup než originál a zároveň být plně kompatibilní se hrou.

Koukám že existují i docela levné kytarové interface :)
http://www.zpolska.cz/pc-prislusenstvi/ ... gn=heureka
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Nevím, jak kvalitní zvuk vyžaduješ, ale ten USB kabel si v klidu rozumí s Amplitube nebo Guitar Rig.
whiteplayer3d

Mohl by prosím někdo nahrát záznam toho jak zní kytara přes Real Tone kabel v porovnání s Line-in zapojením?
gurdik
Bandzone: www.bandzone.cz/nestelpostel

Příspěvek od gurdik »

V guitar rigu jsem nikde nenašel v audio nastavení kde kabel aktivovat? mohu poprosit o radu? chtěl bych to jen vyzkoušet pro zajímavost, používám standardně kabel jack-jack

a ještě jeden dotaz, rozchodil rocksmith někdo na latenci 1? mě s 1 prská a seká celá hra :-D
KORG i4S, Ibanez GAX70, Laney LC50 II
Frostys

Příspěvek od Frostys »

gurdik: K prvnímu dotazu - Budeš muset asi nainstaloval ASIO4all
http://www.asio4all.com/
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Zdravím přátelé, chtěl bych se zeptat, zda někdo nezná nějakou stránku, odkud stahovat custom DLC songy do Rocksmithu, něco jsem dříve sehnal a mám to v xboxu, ale teď už to nějak nedokážu dohledat a potřeboval bych to stáhnout do pc.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Sandokan

Příspěvek od Sandokan »

Alternátor píše:Zdravím přátelé, chtěl bych se zeptat, zda někdo nezná nějakou stránku, odkud stahovat custom DLC songy do Rocksmithu, něco jsem dříve sehnal a mám to v xboxu, ale teď už to nějak nedokážu dohledat a potřeboval bych to stáhnout do pc.
http://search.customsforge.com/
- registrace nutna
Alternátor

Díky ti. Už jsem si vzpomněl na ty stránky, kam jsem chodíval dřív, ale jak se zdá, tak už nefungujou.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Sandokan

Příspěvek od Sandokan »

Alternátor píše:Díky ti. Už jsem si vzpomněl na ty stránky, kam jsem chodíval dřív, ale jak se zdá, tak už nefungujou.
jj, ty predchozi prave zrusili a zacali znovu zde....urcite je tam prehlednejsi vyhledavani a stahovani DLC. Mirna nevyhoda je ta, ze nektere starsi DLC autori uz do toho noveho systemu nenahrali, takze nejsou nikde k sehnani. Nicmene tech kvalitnejsich kusu se to spis netyka...
Alternátor

No jo, bohužel mi to nějak nechce fungovat v mojí verzi Rocksmithu. Pustí mě to jen k naladění kytary a konec... Ale to chce jen poladit. Kadžopádně ještě jednou díky :)
Sandokan

Příspěvek od Sandokan »

Alternátor píše:No jo, bohužel mi to nějak nechce fungovat v mojí verzi Rocksmithu. Pustí mě to jen k naladění kytary a konec... Ale to chce jen poladit. Kadžopádně ještě jednou díky :)
Pro to musis stahnout nejakou dllku a dat ji do adresare se hrou nebo tak nejak, aby to jelo....nekde na tech strankach bude urcite i navod.
Rudy

Příspěvek od Rudy »

Zdravím.

A jak je to se staženou hrou a originálním kabelem? Samozřejmě jde o "pár" korun navíc při koupi kabelu rovnou i s hrou, nicméně mi jde o DLC, které do originální hry přidat nejdou (nebo pro mě za dost tučné obnosy). A tak se ptám, jestli má někdo zkušenost s warrez hrou a orig. kabelem. Rocksmith 2014 jsem si vyzkoušel a chci ho dál používat, ale vadí mi že při zapojení Line-in kytarového kabelu, je hra plná šumů a ruchů a některé tóny je prakticky nemožné snímat (např. při ladění vysokého "e" má hra dost problémů a stále píše ať zesílím kytaru).

Díky za zkušenosti.
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Rudy píše:A tak se ptám, jestli má někdo zkušenost s warrez hrou...
Tohle není warez fórum a snažíme se to tak i udržet...
remisa

Příspěvek od remisa »

Rocksmith kabel funguje s originál i warezovou verzí hry. Ale s tou warezovou ti tady nikdo nepomůže.
Zkoušel jsem ji, zkoušel jsem i provozovat line-in/mic kabel, nestálo to za nic. Koupil jsem originál a mám klid. A když se mi ty DLC nechce kupovat, tak je prostě ani nikde nestahuju.
Kytary : Squier Vibe 50s telecaster, Chapman Ghost fret, Chapman ML-3 Modern Pro
Apec : PRS MT-15, Mesa Thiele V30
Krabky : Zoom G3X, Marshall Echohead, Nux OD-3, TC Honey Pot, Boss GE-7
Rudy

Příspěvek od Rudy »

rotten77 píše:
Rudy píše:A tak se ptám, jestli má někdo zkušenost s warrez hrou...
Tohle není warez fórum a snažíme se to tak i udržet...
Taky nejsem zrovna velkým zastáncem warrez, nicméně tohle není ani gaming fórum, takže nemá cenu řešit jestli je to warrez nebo ne. Šlo mi jen a pouze o DLC které jsou (vzhledem k autorským právům) strašně předražený a já nejsem synek z bohatý rodinky kde jsou tyhle výdaje jedno. Mimochodem kabel i hra už jsou objednaný.
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“