http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=8 ... =25&order=

ten borec ji prodava uz strasne dlouho, tak pet let cca. Chvili byla dokonce vystavena v music city, pamatuju si, jak jsem ji z vitriny porovnaval se svym Customem

Nero píše:Samozřejmě, že to moje![]()
Kromě barvy Blue Matteo se mi hodně líbí Whale Blue, Black Cherry a Natural. Pak jsou podařené některé oranžové.
U PRS SingleCut mě pak brutálně bere Green Emerald a Black Cherry.
Ale PRS jsou hezká všechna
Na všem jsou čísla 1 - 10, proč vyrábět víc různých kusů plastu, když to ve finále slouží stejně. A to nejvíc vlevo je 5polohový rotary switch.SUK píše:J.J.: premyslim, proc je "otocny" v uvozovkachA nenapadlo me to, neb na vsem jsou cisla 1,2,3,4... a vypada to, ze pokracuji do desitky
Ty jo, já na PRS moc nejsem, ale vzhledově jsou to snad nejpěknější kytary. U mě je akorát problém, že jejich některé modely už jsou na mě až moc vyumělkované, ale třeba CE se mi v pěkné barvě líbí moc.Diamant píše:PRSka jsou prostě nepěkné....
Tak to si snad nikdo rozumný (nebo kdo si na ty nástroje zahrál) nemyslígrock píše: Bohužel to čtvrtstoletí také prokázalo, nejlepší kompromis mezi stratem a LP je....POUZE kompromis , takže 1 LP a 1 strat nikdy nenahradí 1 PRS, bohužel.