Hoy muzikanti. Je mi známo že jsme se už o těchhle kytarách tady bavili mnohokrát, ale zajímalo by mě srovnání obou těchto kytar. Nejlépe kdyby se přihlásili vlastníci nebo lidé kteří na ně hráli a zkusili je porovnat. Jak co se týče kvalitou tak co se týče možnostmi hraní různých stylů hudby atd. Zajímá mě která je v určitém ohledu třeba lepší nebo naopak atd. Díky moc
obě kytary sou v podstatě stejný kromě vzhledu ale ta m600 se mi líbí víc máš tam emg snímače což je v poho kytara je z mahagonu což je taky v pohodě..
kromě kobylky záleží jestli chce mít zkrs tělo nebo ne ta kobyla krs tělo asi bude mít lepší sustain
Sloučeny 2 zbytečně oddělené příspěvky - Nero
cruiser by crafter + R.M. custom
laney 15w
digitech death metal
t: jim dunlop
Ty kytary jsou skutečně skoro stejné. Nejen "papírovou" výbavou, kde se liší jen systém uchycení strun (který má zde na zvuk minimální vliv), tak i výsledným zvukem. Rozdíl je jen ve vzhledu a v pocitu ze hry, protoýe každá sedne do ruky trochu jinak.
Zde ti těžko radit která lepší, musíš si je poslechnout a pohrát si s nima sám...
// Osobně se mi víc líbí a líp hraje na tu 600
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
SmileCZ: Co ty víš jak vypadá na živo? Takhle podle fotek se nedá soudit...moje RG v modrý na netu taky vypadá k poblití, ale naživo vypadá uplně jinak .
MENHYR: Ty už nechceš Ibanez?
No, aspoň nas nebude tolik
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
OK díky. Vypadá to že to záleží jen na mém vkusu. Obě jvyjdou zhruba asi nastejno. Mimochodem ta KX1Q v tygřím oku vypadá opravdu krásně stylově nevím co se ti na tom nelíbí. Každá kytara nemu být černá nebo červená!!!
Nero píše:Ty kytary jsou skutečně skoro stejné. Nejen "papírovou" výbavou, kde se liší jen systém uchycení strun (který má zde na zvuk minimální vliv), tak i výsledným zvukem. Rozdíl je jen ve vzhledu a v pocitu ze hry, protoýe každá sedne do ruky trochu jinak.
Zde ti těžko radit která lepší, musíš si je poslechnout a pohrát si s nima sám...