Cort KX1Q vs. Cort M600

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Cort KX1Q vs. Cort M600

Příspěvek od MENHYR »

Hoy muzikanti. Je mi známo že jsme se už o těchhle kytarách tady bavili mnohokrát, ale zajímalo by mě srovnání obou těchto kytar. Nejlépe kdyby se přihlásili vlastníci nebo lidé kteří na ně hráli a zkusili je porovnat. Jak co se týče kvalitou tak co se týče možnostmi hraní různých stylů hudby atd. Zajímá mě která je v určitém ohledu třeba lepší nebo naopak atd. Díky moc 8)

http://shop.guitarpark.cz/Elektricke-ky ... 1Q-BC.html

http://shop.guitarpark.cz/Elektricke-ky ... 0-AVD.html
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

No tak lidi. Chcete mi tvrdit, že tady nemá nikdo žádný názor?Nikdo neměl tyhle kousky v ruce? :cry:
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Rad bych pomohl ale nikdy sem nedrzel v ruce ani jednu
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Martin656 píše:Rad bych pomohl ale nikdy sem nedrzel v ruce ani jednu
OK. V poho.Dík za snahu :wink:
Smile

Příspěvek od Smile »

sice se mi do pracek nedostala ani jedna ale radil bych tu m600 ptz. ta druha je desne hnusna =D
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
D.e.x.t.R
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.e.x.t.R »

obě kytary sou v podstatě stejný kromě vzhledu ale ta m600 se mi líbí víc máš tam emg snímače což je v poho kytara je z mahagonu což je taky v pohodě.. :-)

kromě kobylky záleží jestli chce mít zkrs tělo nebo ne ta kobyla krs tělo asi bude mít lepší sustain

Sloučeny 2 zbytečně oddělené příspěvky - Nero
cruiser by crafter + R.M. custom
laney 15w
digitech death metal
t: jim dunlop
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ty kytary jsou skutečně skoro stejné. Nejen "papírovou" výbavou, kde se liší jen systém uchycení strun (který má zde na zvuk minimální vliv), tak i výsledným zvukem. Rozdíl je jen ve vzhledu a v pocitu ze hry, protoýe každá sedne do ruky trochu jinak.

Zde ti těžko radit která lepší, musíš si je poslechnout a pohrát si s nima sám...

// Osobně se mi víc líbí a líp hraje na tu 600
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

SmileCZ: Co ty víš jak vypadá na živo? Takhle podle fotek se nedá soudit...moje RG v modrý na netu taky vypadá k poblití, ale naživo vypadá uplně jinak :wink: .

MENHYR: Ty už nechceš Ibanez? :roll:
No, aspoň nas nebude tolik :twisted:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

OK díky. Vypadá to že to záleží jen na mém vkusu. Obě jvyjdou zhruba asi nastejno. Mimochodem ta KX1Q v tygřím oku vypadá opravdu krásně stylově nevím co se ti na tom nelíbí. Každá kytara nemu být černá nebo červená!!! :wink:
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Nero píše:Ty kytary jsou skutečně skoro stejné. Nejen "papírovou" výbavou, kde se liší jen systém uchycení strun (který má zde na zvuk minimální vliv), tak i výsledným zvukem. Rozdíl je jen ve vzhledu a v pocitu ze hry, protoýe každá sedne do ruky trochu jinak.

Zde ti těžko radit která lepší, musíš si je poslechnout a pohrát si s nima sám...

// Osobně se mi víc líbí a líp hraje na tu 600
OK Nero.Díky.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Není zač, rád poradím, když můžu... :wink: Ale tady je ten výběr fakt jen na tobě...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Tady bych to resil podle vzhledu, nebo bych bral tu co bdue lip zpracovana...jinak to jsou v podstate dvojicata...M600 je hezci...
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Mylann píše:Tady bych to resil podle vzhledu, nebo bych bral tu co bdue lip zpracovana...jinak to jsou v podstate dvojicata...M600 je hezci...
:wink: Ony se mi obě líbí. Jak jsi spokojený s tou M520? Zahraješ s tím metal i pop nebo rock?
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“