pickguard
Pravidla fóra
je tam jenom na dvou šroubkách který jenom vyšroubuješ...aspon na tej mý to tak je...
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
basa Ibanez TRB-100
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
jezis... a co by se v tom dreve asi podelalo?Bizzy.D píše:no jo... ale nemuze se v tom dreve nejak podelat aby to tam pak slo zas pridelat...
nebojis se takhle treba vymenit i zarovku v lustru, aby se nahodou neco nepodelalo v elektrarne, co?
to jsou dotazy.... na tohle uz fakt nemam
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
- JancusGuitar
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
to prozměnu nejde... sou na něm snímačeJancusGuitar píše:Hele a jak se odendá pickguard u strata?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- JancusGuitar
- Kontaktovat uživatele:
- JancusGuitar
- Kontaktovat uživatele:
Sundas struny a odsroubujes 11 vrutu po obvodu pickguardu (na nekterych kopiich se muze pocet lisit), pak opatrne pickguard zvednes z horni strany a uvidis jak mas dlouhy kabely - jeden vede k Jack zasuvce (vystup), druhy skrz telo dozadu k hrebenu co drzi pruziny tremola (zemneni). Meli by byt tak dlouhy ze by ti meli dovolit pickguard zvednout a otocit. A muzes se podivat jak to vypada....JancusGuitar píše:A jde to udelat abych si pri tom nezničil kyraru...spíš můžu to udělat doma a jednoduše nebo bych musel rozebrat celou kytaru?
Pak to zase otocis zpatky, das si bacha, aby se ti kabely od snimacu poskladali zpatky do dutin tak jak maji byt a neprekazeli mezi pickguardem a mistem kde je drevo tela, a muzes zase tech 11 sroubu zasroubovat zpatky, natahnout struny a hrat dal.
Pri vymene pickguardu musis sundat knofliky potaku, odsroubovat potaky a vytahnout je, sundat cepicku prepinace, odsroubovat a vytahnout prepinac, odsroubovat snimace.
To je vse.
Kytare tim strasne moc ublizis a uplne ji znicis....
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
nejspíš už ti pak ale nikdy nebude hrát... stačí jeden chybnej pohyb šroubovákema a je to... může jít do smetí. Já bych to nechal odborníkovy... Nebo mám nápad. Já s tím nějakou zkušenost mám (nechci se vychloubat, ale v šrouovnání su dost dobrej). Pošli mě tu kajtru a já ti to za symbolických 999,- kč předělám a pošlu z5 (možná)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Kluci, už si nechte těch ftípku, dyt ty kluky jen zmatete
Pickguard samozdřejmně sundat NEJDE, respektive jde, ale jakmile ho sundáš, tak ti celá kytara okamžitě shoří a budeš mít celej xicht začmoudlej
Chlapi chlapi, dyt kytara je konstrukcne stará přes půl století, není to nic křehkýho, v blbým blikači s dvěma ledkama co jsem dělal v prváku na praxi najdeš víc elektro-součástek jak v kytaře
Tak zní nedělejte pandořinu skříňku a prostě ji celou rozšroubujte a podívejte se dovnitř, uvnitř fakt není atomovka

Pickguard samozdřejmně sundat NEJDE, respektive jde, ale jakmile ho sundáš, tak ti celá kytara okamžitě shoří a budeš mít celej xicht začmoudlej
Chlapi chlapi, dyt kytara je konstrukcne stará přes půl století, není to nic křehkýho, v blbým blikači s dvěma ledkama co jsem dělal v prváku na praxi najdeš víc elektro-součástek jak v kytaře
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
jj, je to jen kus hezky nalakovanyho dreva a par sroubu a dratku, nic v tom neni... temer bych rekl, ze kytary nekterych vyrobcu se daji oznacit i jako "kus nábytku"Joey píše:Prd...to je realitaPete27 píše:To sou hlody..
no jasny, kdyz clovek neni zvidavy a zvedavy, tak se nic nedozvi a chytrejsi nebude... heheJoey píše:První co sem udělal s kytarou, když sem si ji přivezl domů, bylo že sem ji rozebralale hned sem byl chytřejší
.