FENDER Mustang I
Pravidla fóra
Re: FENDER Mustang I
Po nějaké době oživím tohle téma. Bral jsem si s sebou na kolej kombo, a když jsem ho chtěl po několika hodinách zapnout, kombo ani ťuk. Po chvilce zapínání a vypínání problikly ledky, a pak se zase vyplo. Při několika dalších zapnutí to krátce nehezky zachrčelo a vyplo se. Pak začlo fungovat normálně, všechno hraje a reaguje jak má. Nemohl jsem něco oddělat, nebo se to muselo nějak ,,aklimatizovat"? - často ho přenášim, ale tohle se mi stalo poprvý.
hOI!!!
Stala se mi na tomto kombu taková sranda. Když jsem připojoval kábl od usb do portu na kombu, tak celá usb zdířka zmizela v hlubinách a už se neukázala, nemáte s tím někdo zkušenosti? ten problém je popsaný i tu http://forums.fender.com/viewtopic.php?f=27&t=54776 kombo je z bazaru a nemám záručák, takže ztráta záruky by mi nevadila, mám ho rozebrat a nějak ho zkusit ''vyšpárat'' zpátky? to usb sem využíval celkem hodně. díky
EDIT: leze se tam nějak takto: http://forums.fender.com/viewtopic.php? ... phone+jack ... je něco, na co bych si měl dávat zvlášť pozor? jsem elektronemehlo.
EDIT2: tak jsem zjistil, že to usb je uplně urvané z té desky, létá prostě vevnitřku volně. půjde to nějak spravit? obchod ve kterém bylo kombo kupované je asi 300 km od bydliště a původní majitel kdoví jestli má záručák, tak reklamace asi nepřipadá v úvahu
EDIT: leze se tam nějak takto: http://forums.fender.com/viewtopic.php? ... phone+jack ... je něco, na co bych si měl dávat zvlášť pozor? jsem elektronemehlo.
EDIT2: tak jsem zjistil, že to usb je uplně urvané z té desky, létá prostě vevnitřku volně. půjde to nějak spravit? obchod ve kterém bylo kombo kupované je asi 300 km od bydliště a původní majitel kdoví jestli má záručák, tak reklamace asi nepřipadá v úvahu
dej to nějakému elektro kutilovi, co se vyzyná v počítačích. Neměl by to být problém. Usb zásuvka bývá na samostatné destičce a je k hlavní desce připojena káblíkem. Pokud je to urvané na hlavní desce, je to horší.
Teď budu muset jak jouda nahrávat přes guitar rig
měl sem to už skoro rozebrané, ale na ten panel sem si netroufl. Řekl sem si že když mi to nepůjde propojit s pc, tak aspoň budu víc hrát a míň hledat
Časem to asi k někomu dám na opravu. Kamarád z elektro-pc školy říkal že se v tom vůbec nevyzná
tak kdo pak jo
Tak sem to rozebral a upadl jenom ten usb port, deska je tam přidělaná dost masivně
to se o tom portu říct nedá, když držel na 4 bodech o šířce jehly. Nicméně je tu pět kotaktů, které jsou různé délky (asi se odtrhly každý v jiném místě) To by mi měli opravit i v místním PC servisu že?
Zdravím ,jen takovej malej blbej dotaz
do vstupu pro footswitch se dá zapojit jen ftsw nebo i looper ? Asi jen ten ftsw ,ale ptám se abych měl jasno.
Zkoukni můj profil na youtube
http://www.youtube.com/user/Patrocless4/videos
vyděl jsem nějaký srovnávací test Mustanga II tedy silnější verze . s cca dalšími podobnými komby jako CUBE , Vox , atd...a Mustang vyhrál na celé čáře
po vyzkoušení jsem si ho taky pořídil už mi ke spokojenosti slouží více jak dva roky
po vyzkoušení jsem si ho taky pořídil už mi ke spokojenosti slouží více jak dva roky
apráty:
ESH MK II 100w plus ESH 412XXL , Engl Screamer 50combo 1x12 V30, 2x12- V30+G12H30 an...
efekt:POD HD 500 , Flanger DOD 75B, CarlMartin qvatro , TC flasback delay, TC Corona chorus
Kytary: Strat z.Vavruša HB+mHB, Fender Amerikan US ssH, Al Stevens Strat ,Michael Kely Hibrid , Yamaha D121, Crafter akustik 120,
snímače:RM pickups -F4,SH 4, Dimarrcio AREA, RM Custom Alnico.-RM V.V.rails - RM Clasik rails, Sky Pickups, DiMarzio Fred a PAF pro ,, kabely:Proel cable, Cordial ,
ESH MK II 100w plus ESH 412XXL , Engl Screamer 50combo 1x12 V30, 2x12- V30+G12H30 an...
efekt:POD HD 500 , Flanger DOD 75B, CarlMartin qvatro , TC flasback delay, TC Corona chorus
Kytary: Strat z.Vavruša HB+mHB, Fender Amerikan US ssH, Al Stevens Strat ,Michael Kely Hibrid , Yamaha D121, Crafter akustik 120,
snímače:RM pickups -F4,SH 4, Dimarrcio AREA, RM Custom Alnico.-RM V.V.rails - RM Clasik rails, Sky Pickups, DiMarzio Fred a PAF pro ,, kabely:Proel cable, Cordial ,
Jen footswitch, looper musíš dát mezi kytaru a Mustanga1, ale není to nejšťastnější řešení.Padre píše:Zdravím ,jen takovej malej blbej dotazdo vstupu pro footswitch se dá zapojit jen ftsw nebo i looper ? Asi jen ten ftsw ,ale ptám se abych měl jasno.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy