FENDER Mustang I

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
stepanb

Re: FENDER Mustang I

Příspěvek od stepanb »

Po nějaké době oživím tohle téma. Bral jsem si s sebou na kolej kombo, a když jsem ho chtěl po několika hodinách zapnout, kombo ani ťuk. Po chvilce zapínání a vypínání problikly ledky, a pak se zase vyplo. Při několika dalších zapnutí to krátce nehezky zachrčelo a vyplo se. Pak začlo fungovat normálně, všechno hraje a reaguje jak má. Nemohl jsem něco oddělat, nebo se to muselo nějak ,,aklimatizovat"? - často ho přenášim, ale tohle se mi stalo poprvý.
hOI!!!
epislash

Příspěvek od epislash »

Stala se mi na tomto kombu taková sranda. Když jsem připojoval kábl od usb do portu na kombu, tak celá usb zdířka zmizela v hlubinách a už se neukázala, nemáte s tím někdo zkušenosti? ten problém je popsaný i tu http://forums.fender.com/viewtopic.php?f=27&t=54776 kombo je z bazaru a nemám záručák, takže ztráta záruky by mi nevadila, mám ho rozebrat a nějak ho zkusit ''vyšpárat'' zpátky? to usb sem využíval celkem hodně. díky
EDIT: leze se tam nějak takto: http://forums.fender.com/viewtopic.php? ... phone+jack ... je něco, na co bych si měl dávat zvlášť pozor? jsem elektronemehlo.
EDIT2: tak jsem zjistil, že to usb je uplně urvané z té desky, létá prostě vevnitřku volně. půjde to nějak spravit? obchod ve kterém bylo kombo kupované je asi 300 km od bydliště a původní majitel kdoví jestli má záručák, tak reklamace asi nepřipadá v úvahu
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

dej to nějakému elektro kutilovi, co se vyzyná v počítačích. Neměl by to být problém. Usb zásuvka bývá na samostatné destičce a je k hlavní desce připojena káblíkem. Pokud je to urvané na hlavní desce, je to horší.
epislash

Příspěvek od epislash »

Teď budu muset jak jouda nahrávat přes guitar rig :D měl sem to už skoro rozebrané, ale na ten panel sem si netroufl. Řekl sem si že když mi to nepůjde propojit s pc, tak aspoň budu víc hrát a míň hledat :) Časem to asi k někomu dám na opravu. Kamarád z elektro-pc školy říkal že se v tom vůbec nevyzná :D tak kdo pak jo
epislash

Příspěvek od epislash »

Tak sem to rozebral a upadl jenom ten usb port, deska je tam přidělaná dost masivně :D to se o tom portu říct nedá, když držel na 4 bodech o šířce jehly. Nicméně je tu pět kotaktů, které jsou různé délky (asi se odtrhly každý v jiném místě) To by mi měli opravit i v místním PC servisu že?
Padre

Příspěvek od Padre »

Zdravím ,jen takovej malej blbej dotaz :D do vstupu pro footswitch se dá zapojit jen ftsw nebo i looper ? Asi jen ten ftsw ,ale ptám se abych měl jasno.
Zkoukni můj profil na youtube :-)http://www.youtube.com/user/Patrocless4/videos
kos99

Příspěvek od kos99 »

vyděl jsem nějaký srovnávací test Mustanga II tedy silnější verze . s cca dalšími podobnými komby jako CUBE , Vox , atd...a Mustang vyhrál na celé čáře

po vyzkoušení jsem si ho taky pořídil už mi ke spokojenosti slouží více jak dva roky
apráty:
ESH MK II 100w plus ESH 412XXL , Engl Screamer 50combo 1x12 V30, 2x12- V30+G12H30 an...
efekt:POD HD 500 , Flanger DOD 75B, CarlMartin qvatro , TC flasback delay, TC Corona chorus
Kytary: Strat z.Vavruša HB+mHB, Fender Amerikan US ssH, Al Stevens Strat ,Michael Kely Hibrid , Yamaha D121, Crafter akustik 120,
snímače:RM pickups -F4,SH 4, Dimarrcio AREA, RM Custom Alnico.-RM V.V.rails - RM Clasik rails, Sky Pickups, DiMarzio Fred a PAF pro ,, kabely:Proel cable, Cordial ,
filo01

Příspěvek od filo01 »

Padre píše:Zdravím ,jen takovej malej blbej dotaz :D do vstupu pro footswitch se dá zapojit jen ftsw nebo i looper ? Asi jen ten ftsw ,ale ptám se abych měl jasno.
Jen footswitch, looper musíš dát mezi kytaru a Mustanga1, ale není to nejšťastnější řešení.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“