stejné aparáty v kapele

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
facha.music

Příspěvek od facha.music »

Aha, rozumim a souhlasim. Jinak si myslim, že když dva hrajou na totéž, není to totéž...
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

No... nemusí bejt. A podle mě je dobře, když není. Potom by stačila jedna kytara, že jo? ;)
Fender Standard Jazzbass (Mexico)

Jesus rocks! ;)
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Redeemert píše:No... nemusí bejt. A podle mě je dobře, když není. Potom by stačila jedna kytara, že jo? ;)
Nestačila.. Dvě kytary jsou většinou proto, aby jedna vyplnila doprovodem sólo a tak.. Tak že dvě jsou vždycky lepší než jedna.. I když je pravda, že většinou hrají větší část písně stejně.. Záleží na druhu hudby..
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Sami píše:
Redeemert píše:No... nemusí bejt. A podle mě je dobře, když není. Potom by stačila jedna kytara, že jo? ;)
Nestačila.. Dvě kytary jsou většinou proto, aby jedna vyplnila doprovodem sólo a tak.. Tak že dvě jsou vždycky lepší než jedna.. I když je pravda, že většinou hrají větší část písně stejně.. Záleží na druhu hudby..
ono ikdyž hraj to stejný tak je to v tom zvuku silně cítit.... Proto třeba turbonegro maj kytary 3 - 2 doprovodný + jedna sólová (pak je ale song jedno nepřetržitý sólo)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Re: ,

Příspěvek od Disasterpiece »

Veth píše:My v benefitu sme měli velmi olišný zvuky já měl Peavey classic VTX + pasivní ibanez a můj spolu kytarista JCM 900(El-34 na konci)+ les paul aktivní celkem rozdíl(no i ten engl je jinej)
pockej nejmenuje se nahodou ten druhy kytarista s lespaulem Matej Koudelka? :))
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

No tak jasně, no, ale zas taky třeba kila se dají hrát v různejch polohách, možností je spousta, proč hrát navlas to samý?

Jesus rocks! ;)
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Redeemert píše:No tak jasně, no, ale zas taky třeba kila se dají hrát v různejch polohách, možností je spousta, proč hrát navlas to samý?
já neříkám že se to má děla, ale že je rozdíl i když to hraje jeden a dva...
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
dandee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dandee »

Kdyz hrajou dva to samy, tak to neni to samy. Kazdej maj jiny feeling, frazovani atd. a nikdy, i kdyz budou stejny aparaty a kytary tak to znit jako jedna kytara nebude. Dva ruzny aparaty se pouzivaji aby byl zvuk rozmanitejsi, hutnejsi a plnejsi. Tot muj nazor.
Mesa Boogie Single Rectifier, Marshall 1960 A Vintage, PRS CE24 made by BGS, , EHX Small Clone, BOSS DD3, EHX Small Stone, BOSS TU2
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

dandee píše:Kdyz hrajou dva to samy, tak to neni to samy. Kazdej maj jiny feeling, frazovani atd. a nikdy, i kdyz budou stejny aparaty a kytary tak to znit jako jedna kytara nebude. Dva ruzny aparaty se pouzivaji aby byl zvuk rozmanitejsi, hutnejsi a plnejsi. Tot muj nazor.
pusťte si distillers.... tam jedou obě jaktry stejný akory, ale každá jinej rytmus. I při PM každá tlumí jinak
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

Tak hele, tak já už se snad budu muset začít vyjadřovat opravdu doslova, aby mě tady někteří pichohnidové nechytali za slovo... :D

Jesus rocks! ;)
Gynekolog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gynekolog »

my třeba máme v kapele oba peave transtube pro 112 akorát že jeden má ten starej model a já ten novější a nemůžem si stěžovat :D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“