stejné aparáty v kapele
Pravidla fóra
-
facha.music
Nestačila.. Dvě kytary jsou většinou proto, aby jedna vyplnila doprovodem sólo a tak.. Tak že dvě jsou vždycky lepší než jedna.. I když je pravda, že většinou hrají větší část písně stejně.. Záleží na druhu hudby..Redeemert píše:No... nemusí bejt. A podle mě je dobře, když není. Potom by stačila jedna kytara, že jo?
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
ono ikdyž hraj to stejný tak je to v tom zvuku silně cítit.... Proto třeba turbonegro maj kytary 3 - 2 doprovodný + jedna sólová (pak je ale song jedno nepřetržitý sólo)Sami píše:Nestačila.. Dvě kytary jsou většinou proto, aby jedna vyplnila doprovodem sólo a tak.. Tak že dvě jsou vždycky lepší než jedna.. I když je pravda, že většinou hrají větší část písně stejně.. Záleží na druhu hudby..Redeemert píše:No... nemusí bejt. A podle mě je dobře, když není. Potom by stačila jedna kytara, že jo?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Re: ,
pockej nejmenuje se nahodou ten druhy kytarista s lespaulem Matej Koudelka?Veth píše:My v benefitu sme měli velmi olišný zvuky já měl Peavey classic VTX + pasivní ibanez a můj spolu kytarista JCM 900(El-34 na konci)+ les paul aktivní celkem rozdíl(no i ten engl je jinej)
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
já neříkám že se to má děla, ale že je rozdíl i když to hraje jeden a dva...Redeemert píše:No tak jasně, no, ale zas taky třeba kila se dají hrát v různejch polohách, možností je spousta, proč hrát navlas to samý?
Kdyz hrajou dva to samy, tak to neni to samy. Kazdej maj jiny feeling, frazovani atd. a nikdy, i kdyz budou stejny aparaty a kytary tak to znit jako jedna kytara nebude. Dva ruzny aparaty se pouzivaji aby byl zvuk rozmanitejsi, hutnejsi a plnejsi. Tot muj nazor.
Mesa Boogie Single Rectifier, Marshall 1960 A Vintage, PRS CE24 made by BGS, , EHX Small Clone, BOSS DD3, EHX Small Stone, BOSS TU2
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
pusťte si distillers.... tam jedou obě jaktry stejný akory, ale každá jinej rytmus. I při PM každá tlumí jinakdandee píše:Kdyz hrajou dva to samy, tak to neni to samy. Kazdej maj jiny feeling, frazovani atd. a nikdy, i kdyz budou stejny aparaty a kytary tak to znit jako jedna kytara nebude. Dva ruzny aparaty se pouzivaji aby byl zvuk rozmanitejsi, hutnejsi a plnejsi. Tot muj nazor.