Rozdíl mezi Fender Mustang II a Fender Champion 40

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
filo01

Re: Rozdíl mezi Fender Mustang II a Fender Champion 40

Příspěvek od filo01 »

premda píše:když ho zapnu tak se zvuky samy od sebe přepínají a trvá to třeba 3 min. než se to vzpamatuje...myslíte, že je to na reklamaci??
Standardní inicializační sekvence, kombo si testuje všechny kanály, kterými může zvuk projít a zároveň je čistí od pozůstatků signálu z minulého hraní. Na reklamaci je to až od desáté minuty, to je všeobecně známá věc.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
premda

Příspěvek od premda »

filo01 píše:
premda píše:když ho zapnu tak se zvuky samy od sebe přepínají a trvá to třeba 3 min. než se to vzpamatuje...myslíte, že je to na reklamaci??
Standardní inicializační sekvence, kombo si testuje všechny kanály, kterými může zvuk projít a zároveň je čistí od pozůstatků signálu z minulého hraní. Na reklamaci je to až od desáté minuty, to je všeobecně známá věc.
tak tos me uklidnil, dekuji moc, to jsem nevedel. Jinak s kombem jsem velice spokojený, můžu jen doporučit :)
filo01

Příspěvek od filo01 »

Hmm, myslel jsem, že z mé odpovědi ti to bude jasné :)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
jastud

Příspěvek od jastud »

premdo, Filo si delal srandu. Zesilovac se ma zapnout a maximalne za par vterin hrat. Je to na reklamaci.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Fill
Nový uživatel

Příspěvek od Fill »

Zdravím všechny!
Potřeboval bych poradit s výběrem komba ke Squier Stratu CV.

Jsem v podstatě začátečník a chci ho mít pouze na hraní v paneláku, takže lampy škrtám.
Rozpočet tak do 5ooo kč. Hrát bych chtěl rock, blues, občas možná nějaké funky věci, ale rozhodně žádné metalové a extrémně zkreslené palby. Asi si vystačím s trochou delaye / reverbu. Jo a taky miluju clean 

Volba padla na Fendra, konkrétně vybírám mezi Mustangem a Championem.
Volil bych spíš 40 W varianty (Mustang II V2 a Champion 40). Proč 40 W? Oba mají 12“ reprák (20 W varianty jen 8“) a Champion 40 má oproti Champion 20 clean kanál, což považuju taky za plus.

Mám ale trochu obavy, jestli není 40 W na panelák až moc? Dá se s tím hrát i relativně potichu s dobrým zvukem? Na noční hraní budu asi často využívat výstup přes sluchátka.

Vím, že je Mustang „našlapanější“, ale věci jako ladičku, USB a milion presetů, které asi stejně nevyužiju, klidně oželím, pokud bude mít Champion lepší zvuk – rozuměj víc vintage, víc fender :D , lepší clean.

Všude píšou, že Champion je tranzistor a Mustang je modeling. Oba ale mají simulace. Jak to teda opravdu je? Co vzít? Mustang nebo Champion? 20 nebo 40 W? Nebo úplně něco jiného?

Předem díky moc za help! :wink:
José

Příspěvek od José »

Z těch modelingových prcků mne zdaleka nejvíc zvukem nadchnula Yamaha THR. Navíc může sloužit jako kvalitní přenosný repráček na poslech muziky.
Miloš V.
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/milosv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miloš V. »

Mám Champion 100, taky jsem kdysi zvažoval různé možnosti, Champion je určitě víc Fender, víc vintage... :)
'13 Fender Am Std Telecaster > Fender Blues Junior III
FalaFel https://falafel.bandcamp.com/releases
Barbora. https://barboratecka.bandcamp.com/releases
José

Příspěvek od José »

Ale opět asi jako vždy bude nejlepší návštěva větších hudebnin a zkoušet a zkoušet.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“